BSN Glutamine

3.000L

SKA GJËNDJE

L-Glutamine është aminoacidi më me shumicë në trupin tonë dhe luan një rol të rëndësishëm në rekuperimin e muskujve dhe në prodhimin e proteinave te muskulit. Gjatë ushtrimeve intensive, nivelet e L-Glutaminës bien, gjë që çon në zvogëlimin e sintezës së proteinave. Çdo porcion Glutamine i marë përmban 5 gram të L-Glutaminës 100 % të mikronizuar , që ndihmon në rekuperimin pas stërvitjes. Gjithashtu , Glutamine DNA™ është pa shije dhe ju mund ta shtoni atë në proteinën tuaj post-workout ose në pijen tuaj të preferuar.

Kategoria: Tag:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.390 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 309 gram

Udhëzime

Përzieni një lugë glutamin DNA me 230 ml uji ose pijen tuaj të preferuar

Doza

Doza Vlera
1 Lugë 5.15 g
Për pako 60

Main Menu

BSN Glutamine

3.000L