BSN DNA Whey

5.000L6.000L

WHEY DNA™ është një protein pluhur universale që përmban 100% burime të proteinës whey dhe siguron 24 gram protein për ndërtimin e muskujve për scoop. Ajo ështe një burim i përgjthshëm proteine që siguron të gjitha Amino Acidet Esenciale për të suportuar rekuperimin e muskujve nga ushtrimet intensive. Whey DNA™ jo vetëm që do të përmbush nevojat ditore të trupit  me proteinë , por do të ndihmojë atë të marë të gjitha benefitet nga stërvitja. Gjithashtu duke qënë se ka 120-130 kalori per serving , ju mund të ndiheni mirë duke e përzier dhe duke e konsumuar sa herë të doni.

WHEY DNA™ Flavor System

BSN® është e njohur në industri për sistemin më të mirë të proteinave me shije. Kështu që nuk është habi që çdo WHEY DNA™ me shije të ketë të njëjtën cilësi me shijen e këndëshmë dhe përmbajtjen kremoze që ju do ta pëlqeni shumë dhe do ta prisni në çdo produkt BSN®.

Pastro
Pesha 2.150 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 1.87 Kg

Additional information

Shije

Chocolate, Strawberry, Vanilla

Specifikimet e produktit

SPECIFIKIMET E PRODUKTIT:
Doza: 1 Lugë (31.5g)
Dozat për Pako: 25

Të dhënat për dozë

Të dhënat për dozë
Kaloritë 120 Kaloritë nga Yndyra 10
Yndyra Totale 1g 2%
  Yndyra të ngopura 0.5g 3%
  Yndyra të pa-ngopura 0g
Kolesterol 50mg 17%
Sodium 70mg 3%
Karbohidratet Totale  3g 1%
  Sheqer 1g
Proteinë 24g 48%

Vitaminat

Vitamin A 0% • Vitamin C 0% • Calcium 10% • Hekur 0%
†Përqindjet janë bazuar në një dietë me 2,000 kalori. Kalorit që ju merrni mund të jenë më të larta ose më të ulta në varësi të dietës:

Kaloritë

Kaloritë 2,000 2,500
Yndyra Totale Më pak se 65g 80g
  Yndyra ngopur Më pak se 20g 25g
Kolesteroli Më pak se 300mg 300mg
Sodium Më pak se 2,400mg 2,400mg
Karbohidratet Totale 300g 375g
  Fibra Dietike 25g 30g
Proteina 50g 65g

 

Kalori për gram:
Yndyra 9 • Karbohidrate 4 • Proteina 4
Përbërësit: Përzierje Proteinash (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate), Lecithin, Aroma Natyrale dhe Artificiale, Acid Malik, Acid Citrik, Pluhur Beet, Përzierje Gomash (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Sukralosë, Acesulfame Potas.
IMFORMACION MBI FAKTORËT ALERGJIK: Përmban Qumësht dhe Soj (Lecithin).
PRODHUAR NË USA
Ky produkt përmban lëndë të prodhuar në vend dhe jashtë tij
PËRDORIMI I SUGJERUAR: Për një të rritur të shëndetshëm konsumoni mjaftueshëm proteinë për të plotësuar nevojat dietike të kombinuar me ushqime që kanë të dhëna të larta proteinike.

Kategoritë