BSN DNA Creatine

2.000L

SKA GJËNDJE

Creatine DNA™ përmban 5 gram të kreatinës monohidrate të pastër dhe të mikronizuar, që siguron forcë , fuqi dhe një masë muskulare pa lëndë shtesë. Kreatina ndihmon që të furnizojmë muskujt gjatë ushtrimeve intensive. Duke përdorur supplementin Kreatinë Monohidrate ju ndihmoni trupin që të rimbush depot e tij te kreatines. Duke qënë se Creatine DNA™ është pa shije ju mund ta shtoni atë në supplementin post –workout ose në pijen tuaj te preferuar.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.297 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 216 gram

Udhëzime

Përzieni një lugë kreatinë DNA me 230 ml uji ose pijen tuaj të preferuar ose përdoreni sipas udhëzimeve te mjekut apo të një nutricionisti të liçensuar

Doza

Doza Vlera
1 Lugë 5.15 g
për pako 60 g

Ruajtja

Të ruhet në një vend të thatë e të freskët

Kategoritë

BSN DNA Creatine

2.000L

Add to cart