BSN Amino X

3.500L

Nxirrni potencialin tuaj të performancës!
AMINOx® është një formulë stimuluese BCAA-je e krijuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë stërvitjes si dhe ndihmuese e rigjenerimit të muskujve pas aktivitetit fizik, kështu që ju mund ta çoni performancën tuaj gjatë aktivitetit fizik në nivelin tjetër. Me një përmbajtje prej 10 gramë Amino Acidesh Esenciale si: L-Alaninë, Taurinë dhe L-Citrulinë, AMINOx® do të ndihmojë trupin tuaj të rikuperohet nga stërvitja e sotme dhe të përgatitet për seancën ardhshme stërvitore.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Pesha: 435 gram
Shijet: Blue Raspberry, Fruit Punch, Green Apple, Watermelon

Informacion shtesë

Shije

Blue Raspberry, Fruit Punch, Green apple, Watermelon

Përshkrimi

BCAA dhe Trupi

Aminoacidet janë blloqet ndërtuese të proteinave, dhe për këtë arsye, blloqet ndërtuese të muskujve të definuar. Aminoacidet me zinxhirë të degëzuar (BCAA) i referohen tre aminoacideve specifike – Leucinë, Isoleucinë dhe Valinë – që trupi duhet ti marrë nga ushqimi ose nga suplementet. BCAA-të mund të përdoren nga qelizat e muskujve si një burim energjie, i cili mund të ndihmojë në reduktimin e prishjes së muskujve gjatë stërvitjes si dhe të ndihmojë në rigjenerimin dhe riparimitn e tyre pas aktivitetit me pesha. * Për këtë arsye, BCAA-të janë suplemente të njohura dhe të rëndësishme në mesin e atyre që ushtrohen rregullisht *.

Vlerat ushqyese

Doza 14.5 g (rreth 1 lugë mase)

Vlerat ushqyese
Vlera për procion %vlerat ditore
Karbohidrate Totale
< 1 g
< 1 %†
Sheqerna
0 g
**
Vitamin D
12.5 mcg
63%
Natrium
170 mg
7%
Amino Acidet Anabolike *
Përzierje e Aminoacideve të mikronizuara (L-Leucinë, L-Valinë, L-Izoleucinë),L-Alaninë, Taurinë e Mikronizuar ,L-Citrullinë e Mikronizuar
10 g
**
Kompozim qe ndihmojne forcen
Acid Citrik, Acid Malik, Bikarbonat Natriumi, Kolekalçiferol
2 g
**

†Përqindja e Vlerave ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori.
** Vlera ditore nuk është themeluar.

Përbërësit

Aromë Natyrale dhe Artificiale, Dioksid Silici, Sukralozë, Luledielli dhe / ose Lecitinë soje, Kaliumi Açesulfame, Blu 1.

Përmban: Sojë.

Produkti prodhohet në një strukturë GMP(Good Manufacturing Procedure).

Main Menu