Beta-Alanine Xplode Powder

3.000L

SKA GJËNDJE

A është lodhja e shtuar dhe rezistenca e pamjaftueshme duke ju penguar për të arritur qëllimet tuaja? Qetësohu!!! Brendet e OLIMP SPORT NUTRITION janë këtu për tju ndihmuar!  Suplementi Beta-Alanine Xplode Powder është një përgatitje në formën e një pluhuri me tretshmëri perfekte, i cili përmban Beta – Alaninë me cilësi shumë të lartë, i pasuruar me vitaminë B6 dhe L-Histidinë.

• 1300 mg Beta-Alaninë të cilësisë më të lartë
• Ndihmon në reduktimin e lodhjes (vitamina B6)
• Ndihmon në funksioninimin e duhur të sistemit nervor

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:

Pesha: 420 g
Shijet: Portokall (Orange)

Informacion shtesë

Shije

Portokall

Përshkrimi

Ky është një produkt tjetër i serisë Xplode, i vlerësuar maksimalisht si nga atletët me performancë të lartë dhe nga ata amatorë. Kjo përbërje karakterizohet nga suplemente me tretshmëri të shkëlqyer dhe bioaktivitet të lartë të përbërësve, shije të mrekullueshme dhe cilësi maksimale dhe të testuar për pastërtinë dhe sigurinë e lëndëve të para. Duke zgjedhur suplemente nga seria Xplode , duke përfshirë këtu Beta-Alanine Xplode Powder, ju jeni të sigurtë që po merrni një suplement të prodhuar sipas teknologjisë së avancuar, në përputhje me standartet farmaceutike.

Suplementi Beta-Alanine Xplode Powder është:

• Një shtesë ushqimore në formë të pluhuri, që karakterizohet nga tretshmëria e shkëlqyer, biovlefshmëria e jashtëzakonshme e përbërësve dhe shija e pakrahasueshme freskuese e portokallit.
• 1300 mg Beta –Alaninë me cilësi të lartë në çdo porcion
• Ndihmon në reduktimin e lodhjes (vitamina B6)
• Ndihmon në metabolizimin energjetik si dhe metabolizmin e proteinave dhe glikogjenit
• Ndihmon në funksinonimin e duhur të sistemit nervor (vitamina B6)

Përbërësit

Përbërësit: 43,3% Beta-Alaninë, Rregullues Aciditeti – Acidi Citrik, Acid Malik; 11,7% Sodium Bikarbonat, 8,7% Kripa e Kaliumit e Acidit Ortofosforik, Kreatinë Monohidrate, Agjent Kundër Ngjitjes – Dioksid Silikoni; Aromatizues, 1,3% L-Histidinë Hidrokloride, Ëmbëlsues – Açesulfame K, Sukralozë, Ciklamat (Z); Ngjyrues : Karoten (A), Karminë (B), Riboflavinë (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F),  Blu V e patentuar (G), Indigo Karminë (H), Klorofil  dhe Klorofilin(I), Kurkumin (J), Antokianins (K), Ekstrakt i Specit të Kuq (L), Betanin (M), Karbon Vegjetal (N); 0,02% Piridoksinë Hidrokloride – Vit. B6. (A) – (Z) – në varësi të shijeve të produktit shikoni simbolet A-Z në krah të datës së skadencës.* – për porcion 3 g.

Vlerat ushqyese

Vlerat Ushqyese
Per porcion 3 g Per porcion 6 g Per porcion 9 g
Beta-RUSH formula stërvitore 1520 mg 3041 mg 4561 mg
Beta-Alaninë 1300 mg 2600 mg 3900 mg
Kreatinë Monohidrate,
nga e cila: Kreatinë
220 mg
193 mg
440 mg
387 mg
660 mg
580 mg
Vitaminë B6 0,47 mg (33%*) 0,94 mg (66%*) 2470 mg
Sistemi acid i transportit brëndaqelizor 300 mg 600 mg 900 mg
Kripa potasike e acidit ortofosforik,
nga e cila:
Potas
Fosfor
260 mg

114 mg
41 mg

520 mg

229 mg
82 mg

780 mg

343 mg (17%*)
123 mg (18%*)

L-Histidinë HCl 40 mg 80 mg 120 mg
Sistemi acid i transportit jashtëqelizor 350 mg 700 mg 1050 mg
Sodium Bikarbonate,
nga e cila: Sodium
350 mg
95,8 mg
700 mg
191,6 mg
1050 mg
287,4 mg

Rekomandime përdorimi

Rekomandohet të përdoret 1 porcion në ditë përpara stërvitjes në varësi të peshës trupore.

  1. Nën 70 kg – 1 porcion 3gr
  2. 70-85 kg   – 1 porcion 6gr
  3. Mbi 85 kg – 1 porcion 9gr

Shtoni 1 porcion (3 gr) në 80 ml ujë. Për porcionet 6 gr dhe 9 gr shtoni 160 dhe 240 ml ujë. Konsumojeni menjëherë pas përgatitjes.

Nuk rekomandohet për fëmijë dhe të rinjtë. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendesojnë një dietë të balancuar dhe të larmishme ushqimore. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Vitamina B6 kontribuon në reduktimin e lodhjes.

Kujdes: Produkti nuk duhet të konsumohet gjatë shtatzanisë, ushqyerjes me gji dhe personave që mund të kenë mbindjeshmëri nga ndonjëri prej përbërësve. Disa persona mund të kenë ndjenjën e çpimeve të vogla pas përdorimit. Ky është një efekt i pritur nga efekti i fuqishëm i beta-alaninës. Kjo gjë nuk dëmton shëndetin tuaj. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu