BCAA-X

1.500L

Në gjendje

Aminoacide Esenciale BCAA

Aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA-të) janë një grup i rëndësishëm i aminoacideve thelbësore që përbëhen nga Leucina, Izoleucina dhe Valina. BCAA-të janë midis nëntë aminoacideve esenciale për njerëzit, sepse trupat tanë nuk mund t’i prodhojnë ato.

Kategoria: Tag:

Sasia: 120 kapsula

Përshkrimi

Burimi i tyre i vetëm është ushqimi ynë i përditshëm ose shtesat ushqimore. Nga ana tjetër, ato përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Leucina, Izoleucina dhe Valina janë aminoacide të domosdoshme të siguruara nga shtesat ushqimore të proteinave dietike. BCAA-të gjithashtu mund të konsumohen si shtesa ushqimore, veçanërisht të sugjeruara gjatë stërvitjeve intensive ose punës fizike. BCAA-X përmban një raport 2: 1: 1 të Leucinës, Izoleucinës dhe Valinës dhe është në formë kapsule të përshtatshme, me dozë të saktë!

Vlerat ushqyese

60 kapsula
Doza: 2 Kapsula

Sasia për porcion
Vlerat %DV
L-Leucinë

500mg

L-Izoleucinë
300mg
L-Valinë
300mg

 

*% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.

† Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Përbërësit

BCAA 2: 1: 1 në formë kapsule (L-Leucinë, L-Izoleucinë, L-Valinë), Xhelatinë Bovine, Ngjyrues (Dioksid Titani)

Rekomandime përdorimi

Udhëzime:

Merrni 1 porcion (2 kapsula) në ditë, para stërvitjes ose para se të shkoni në shtrat (në ditët e pushimit).

Informacione mbi Faktorët Alergjik:

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime: Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt së bashku me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, dhe jo si një zëvendësues vakti.

Main Menu