BCAA Micron

3.500L

SKA GJËNDJE

AMINOACIDE ME VARG TE DEGËZUAR 2:1:1

SUPERIOR 14 BCAA MICRON Kapsulë përbëhet nga tre amonoacidet esenciale L-Leucine, L-Isoleucine dhe L-Valine në raportin 2:1:1 në një përqendrim të lartë, dhe në çdo përdorim ju merrni 4200 mg BCAA të një cilësie të lartë të formuluar në një kapsulë tepër të përshtatshme.

BCAA ka në përbërje të saj L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine. Këto aminoacide esenciale janë shumë të studiuara dhe të njohura për rolin e tyre të rëndësishëm në metabolizmin e muskulit gjatë stërvitjes, si dhe për sintezën e proteinave të muskujve pas stërvitjes. Trupi juaj i përdor këto aminoacide për tu furnizuar gjatë stërvitjes. BCAA janë grupi i vetëm i amoniacideve që kanë efekt në indin muskular, në rezistencën ndaj lodhjes, rigjenerimin, shpejtësinë, forcën, reduktimin e depozitave të yndyrës, si dhe në mirëqenien e muskulit ne tërësi.

BCAA-t janë një suplement i rëndësishëm për çdo sportist ose bodybuilder që dëshiron një rritje muskulare rikuperim pas stërvitjes, si dhe të shtojë dieten e tij midis vakteve në mënyrë që të shmangë katabolizmin në muskul që mund të çojë në degradim të indit dhe masës muskulare.

BCAA Micron ndihmon në rritjen e masës muskulare, rezistencën, djegien e yndyrërave dhe rigjenerimin kështu që është shumë i rëndësishëm për çdo sportist.

Kategoria:

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.262 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm

Udhëzime

Si një suplement ushqimor merrni 3 kapsula midis vakteve dhe 4 kapsula 30-45 minuta përpara dhe/ose menjëherë pas stërvitjes.

Paralajmërime

MOS TEJKALONI DOZËN DITORE TË REKOMANDUAR. Gratë shtatzëna dhe që kanë fëmijë me gji nuk duhet ta përdorin këtë produkt. Mos e përdorni nëse pulla e sigurisë është e dëmtuar ose mungon. Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë.

MBAJENI LARG FEMIJEVE.

SHIKO AMBALAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.

FAKTORËT ALERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë.

Kategoritë