BCAA 2:1:1 Powder

4.500L

ESSENTIAL BCAA 2:1:1 PLUHUR

AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR PËR MBAJTJEN E MASËS MUSKULARE.

AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR

Suplementet, që përmbajnë aminoacide me varg të degëzuar kanë për qëllim të plotësojnë harxhimet gjatë stërvitjeve muskulare të sforcuara, sidomos për sportistët.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Additional information

Shije

Cola, Limon, Mollë

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.578 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 420 gram

Udhëzime

Merrni 2 racione (12gr) midis vakteve ose përpara, gjatë dhe pas stërvitjes me ujë, pijen tuaj të preferuar ose suplement ushqimor me përmbajtje të lartë proteinash.

Paralajmërime

Ky produkt nuk ka për qëllim të diagnostifikojë,trajtojë, kurojë ose parandalojë asnjë sëmundje. Suplementet ushqimore nuk zëvendësojnë një dietë të balancuar ushqimore dhe menyrë të shëndetshme jetese.

FAKTORËT ALERGJIK:

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë.

Ruajtja

Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F) . Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit . Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 2 muaj.

Përbërësit

PËRBËRËSIT NË PRODUKTIN ME SHIJE MOLLE:

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, rregullues aciditeti (acid citric),ëmbëlsues(sucralose), aromë, ngjyrues (caramel)

PËRBËRËSIT NË PRODUKTIN ME SHIJE LIMONI:

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, rregullues aciditeti(acid citric), ëmbëlsues(sucralose), aromë,ngjyrues (beta karoten).

Kategoritë