Ashwagandha Premium

1.000L

SKA GJËNDJE

Ashwagandha Premium  është një suplement dietik në kapsula, që përmban ekstrakte të rrënjës Ashwagandha (Withania somnifera L.). Ashwagandha ka një efekt të dobishëm në ndërtimin e rezistencës së trupit ndaj faktorëve të stresit.

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

Ekstrakti i rrënjës së ashwagandha KSM-66 është një ekstrakt me cilësi të lartë i marrë në një proçes në përputhje me parimet e ‘kimisë së gjelbër’ *. Si adaptogen, ai ka një efekt pozitiv në menaxhimin e energjisë së trupit. Kjo ndihmon në mbrojtjen e indeve nga dëmtimi – vepron si antioksidant dhe mbështet ndërtimin e indeve muskulore. Ndihmon për të ruajtur vitalitetin, mirëqenien dhe ekuilibrin emocional dhe ndihmon gjatë periudhave të përqendrimit të ulët, rraskapitjes, lodhjes dhe tensionit nervor. Për më tepër, ai mbështet proçeset e të mësuarit, kujtesës dhe të ruajë aftësinë e mirë mendore tek të moshuarit.

*Në përputhje me parimet e hartimit dhe kryerjes së proçeseve kimike që çojnë në zvogëlimin ose eliminimin e plotë të substancave të dëmshme.

Përbërësit

Ekstrakt i Patentuar KSM-66 Ashwagandha (Withania Somnifera L.), Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline; Agjentë Kundër Ngjitjes – Kripëra Magnezi të Acideve Yndyrore, Dioksid Silici; Kapsulë (Përbërësi Mbështjellës – Xhelatinë, Ngjyrosës Ushqimi – E 171).

Vlera ushqyese

Vlerat Ushqyese
1 Kapsulë
Ekstrakt i KSM-66, (përmban: Withanolides (5%) L.),
Witanolidy (5%)
300 mg
15 mg

*NRV –  Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:
Për njerëzit me një mënyrë jetese intensive, që jetojnë me tension dhe të prirur ndaj stresit të jetës së përditshme, si dhe në periudhën e imunitetit të reduktuar dhe për forcimin e përgjithshëm të trupit.

Shënim: produkti nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna ose gjidhënëse dhe në rastin e mbindjeshmërisë ndaj ndonjë prej përbërësve. Gjatë periudhës së përdorimit të produktit, nuk duhet të pini alkol ose të përdorni hipnotikë, qetësues dhe anksiolitikë.

Rekomandime:

Merrni 1 kapsulë gjatë vaktit, me një sasi të madhe uji.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm.

Main Menu