Artichoke Premium

900L

Në gjendje

Artichoke Premium është një suplement që përmban ekstrakte të artiçokës me cilësi të lartë me përmbajtje 5% të cinarinës të standartizuar.
Kërkimet kanë treguar se ekstarkti i gjetheve të artiçokës:

• Ndihmon në detoksifikimin
• Ndihmon në funksionin e mëlçisë dhe sistemit tretës
• Përfshihet në proçesin e duhur të tretjes

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

Ekstrakti i artiçokës merret nga gjethet dhe fidanet mbi tokë, te mbledhura gjatë periudhës së lulëzimit. Gjethet e artiçokës janë një burim natyral:

• Cinarinës- përbërësi më i rëndësishëm dhe aktiv
• Acidit Fenolik
• Inulinës (fibra të tretshme dhe probiotik)
• Mineraleve

Përbërësit

Ekstrakt i Gjetheve të Artiçokës (Cynara scolymus L.), Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline; Agjent Kundër Ngjitjes – Kripë Magnezi e Acideve Yndyrore, Dioksid Silikoni; Kapsula (Përbërës të Mbështjelljes – Xhelatinë, Ngjyrues Ushqimor – E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë
Ekstrakt i Gjetheve të Artiçokës (Cynara scolymus L.)
ngai cili: Cinarinë
420  mg
21 mg

 

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Kjo formulë përdoret si shtesë ushqimore nga personat që kujdesen për shëndetin e mëlçisë. Rekomandohet në rastet e ekspozimit periodik të mëlçisë ndaj faktorëve dëmtues si ; medikamentet, alkoli, drogëra si dhe për një funksion të mirë dhe për një mëlçi të shëndetshme.

Rekomandime:

Merrni 1 kapsulë në ditë gjatë një vakti ushqimor me një sasi të bollshme uji.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm.

Main Menu