Argi Power 1500 Mega Caps

3.000L

Në gjendje

Ndjeje Mega dozën!

Argi Power 1500 Mega Caps,mega kapsulat përmbajnë 1500 mg L-Argininë me cilësinë më të lartë farmaceutike në një kapsulë. Si vepron L-Arginin HCl dhe për çfarë përdoret? L-arginina është një suplemet ushqimor që merr pjesë në shumë proçese të formimit të lëndëve në organizëm: psh të oksidit nitrik. Për më tepër ajo siguron grupin formamidin që shërben në biosintezën e kreatinës.

  • 1500 mg L-Arginininë HCl e pastër e cilësisë më të lartë farmaceutike
  • Një suplement i vlefshëm me kreatinë me formulë të avancuar
  • Një kapsulë përmban 1500 mg L-Argininë HCI

Sasia: 120 Kapsula

Përshkrimi

Argi Power Mega Caps funksionon në mënyrë të shkëlqyer si suplement i vetëm ose edhe si një shtesë e vlefshme në produktet e Olimp që pëmbajnë kreatinë: si Creatine Xplode, Creatine Strong Matrix 7, dhe formulat e saj të avancuara si Creatine Magna Power, TCM Mega Caps, Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps, Creatine Monohydrate 1250 Mega Caps, Creatine Powder, etj.
Mega Caps /Mega Capsules është një arritje e Olimp Labs të cilën ne jemi të parët të cilët e kemi përdorur dhe është një pronë industrial e Olimp Labs.
“Mega Caps“ dhe “Mega Capsules” janë marka të regjistruara për herë të parë nga Olimp Laboratories në Zyrën e Patentimit në Poloni, respektivisht ne vitet 2004 dhe 2006. Gjithashtu marka Mega Caps është pranuar për studime në 26 vende të botës dhe dhe është rregjistruar në 17-të prej tyre.
OLIMP MEGA CAPS®/MEGA CAPSULES® – Të parat, origjinale , të vetmet në llojin e tyre!

Përbërësit

89,8% L-Argininë Hidrokloride, Agjent Kundër Ngjitjes – Kripëra të Magnezit të Acideve Yndyrore, Kapsula (xhelatin, ngjyrues: E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 kapsule
4 kapsula
për 100 g
L-Argininë HCl 1500 mg 6000 mg 89,8 g

 

Rekomandime përdorimi

Rekomandohet të përdoret 1 kapsulë në ditë përpara stërvitjes ose aktivitetit seksual, me një sasi të bollshme uji. Përpara përdorimit konsultohuni me mjekun, dietologun ose seksologun. Nuk është e përshtatshme për fëmijët dhe të rinjtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomndohet një stil jetese i shëndetshëm. Të ruhet në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu