100% Glutaminë

3.000L

SKA GJËNDJE

PLUHUR PËR NDËRTIMIN E MUSKUJVE

Përmirëson rekuperimin në mënyrë dramatike

Glutamina është një nga aminoacidet më të bollshme. Ajo përfshihet në sintezen e proteinave dhe luan një rol të rëndësishëm në hidratimin e muskujve. Me benefitet e këtij aminoacidi në trupin tuaj ju do të suportoni funksionin e muskujve. Ajo kontribuon në sintezën e proteinave (rritje muskulare), është anti-proteolitik (parandalon rënien e masës muskulare) si dhe ndikon në rritjen e niveleve të hormonit të rritjes (growth-hormon). Glutamina është shumë e domosdoshme në sportistë ku forca, shpejtësia dhe rezistenca janë esenciale.100% Pure Glutamine është krijuar për: sportet në skuadër, individët që stërviten me pesha të rënda, bodybuilderat dhe sportistë profesionistë.

Kategoria:
Të dhënat e produktit Për 100 g Për Dozë (5 g) %RD*
Energjia 1700 kJ/400 kcal 85 kJ/20 kcal 1%
Yndyra 0 g 0 g 0%
Të ngopura 0 g 0 g 0%
Karbohidrate 0 g 0 g 0%
Sheqer 0 g 0 g 0%
Proteina 100 g 5 g 10%
Kripa 0 g 0 g 0%
L-Glutamine (si amino acid i lirë) 100 g 5000 mg

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.398 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm

Udhëzime

Merrni një scoop (afërsisht 5 gr) tre herë në ditë me ujë ose lëng frutash. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit të suplementeve ushqimore.

MOS TEJKALONI DOZËN DITORE TË REKOMANDUAR. PËRDORENI SIPAS REKOMADIMIT.

Përmbjatja mund të precipitojë gjatë transportit. Lagështia dhe hidratimi mund të shkaktojë ngurtësim dhe dekolorim të produktit. Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë. Hidheni produktin pas datës së skadencës.

Shënime

Mos e përdorni me suplemente të tjera ushqimore, medikamente apo ushqime që konsiderohen stimulantë.

Paralajmërime

Ky produkt ka për qëllim të përdoret vetëm nga persona që gëzojnë shëndet të plotë dhe të jenë në moshën 18 vjeç e sipër. Konsultohuni me mjekun tuaj nëse jeni shtatzënë, ushqeni fëmijë me gji, jeni nën moshen 18 vjeç ose keni një gjëndje të caktuar shëndetësore. Ndërpriteni përdorimin 2 javë përpara çdo lloj operacioni. Mos e përdorni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, ushqeni femijë me gji, ose jeni të dehidratuar. Ndërptiteni përdorimin ose konsultohuni me doktorin nëse ju shfaqet ndonjë efekt anësor nga ky produkt. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar. Mos e përdorni nëse pulla e sigurisë është e dëmtuar ose mungon.

Këto të dhëna nuk janë vlerësuar nga FDA. Ky produkt nuk ka për qëllim diagnostikimin, trajtimin apo parandalimin e asnjë sëmundjeje.

Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë.

MBAJENI KËTË PRODUKT LARG FËMIJËVE.

Kategoritë