• 100% Creatine Monohydrate ( 300 gr)

  Creatine Monohydrate është përbërje natyrale që gjendet në trupin e njeriut dhe që përfitohet nëpërmjet një diete të pasur me mish dhe peshk.

  Kreatina monohydrate nëpërmjet përthithjes së shpejtë dhe të lartë çon në rritjen e forcës muskulare, fuqinë dhe madhësinë e muskujve gjatë aktiviteteve me intensitet të lartë. Gjatë ushtrimeve të shkurtra dhe të shpejta pra me intensitet të lartë trupi i njeriut shndërron adenozinë trifosfatin (ATP )në denozinë difosfat (ADP) + fosfat për energji. Kreatina ndihmon trupin të kthejë ADP-n në ATP duke rritur sasinë e ATP-s për energji, duke rritur qëndresën dhe forcën afatshkurtër. Kreatina mund të depozitohet në qelizë për përdorim të mëvonshëm duke krijuar “depot e kreatinës” që shumë persona e dëshirojnë. Ajo sintetizohet në mëlçi dhe depozitohet në muskujt madhor, duke përfshirë inditet muskuline kardiake dhe skeletore.

  2.000L
 • BSN DNA Whey

  WHEY DNA™ është një protein pluhur universale që përmban 100% burime të proteinës whey dhe siguron 24 gram protein për ndërtimin e muskujve për scoop. Ajo ështe një burim i përgjthshëm proteine që siguron të gjitha Amino Acidet Esenciale për të suportuar rekuperimin e muskujve nga ushtrimet intensive. Whey DNA™ jo vetëm që do të përmbush nevojat ditore të trupit  me proteinë , por do të ndihmojë atë të marë të gjitha benefitet nga stërvitja. Gjithashtu duke qënë se ka 120-130 kalori per serving , ju mund të ndiheni mirë duke e përzier dhe duke e konsumuar sa herë të doni.

  WHEY DNA™ Flavor System

  BSN® është e njohur në industri për sistemin më të mirë të proteinave me shije. Kështu që nuk është habi që çdo WHEY DNA™ me shije të ketë të njëjtën cilësi me shijen e këndëshmë dhe përmbajtjen kremoze që ju do ta pëlqeni shumë dhe do ta prisni në çdo produkt BSN®.

  5.000L6.000L
  BSN DNA Whey BSN DNA Whey BSN DNA Whey

  BSN DNA Whey

  5.000L6.000L
 • Doreza Palestre me Kycore

  Doreza Palestre me kycore per aktivitete fizike ne palester

  1.500L
 • Doreza Palestre per Crossfit

  Doreza palestre per aktivitete fizike ne palester

  1.200L1.700L
 • ON 100% Casein

  Aminoacidet me tretje të shpejtë janë të dëshirueshme menjëherë para dhe pas ushtrimit për të ndihmuar në rigjenerimin dhe shërimin e muskujve, por aminoacidet me tretje të ngadaltë dhe thithje të vazhdueshme mund të jenë më të dobishme në raste të tjera, duke përfshirë kohën e gjumit kur trupi juaj zakonisht shkon për orë të tëra pa ushqim.

  5.500L
 • ON BCAA 5000 Powder

  ON BCAA 5000 Powder përmban tre amino acidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA): leucin, izoleucines, dhe valin dhe ko-faktorët vitamink (C dhe B6 e cila është e vetmja vitaminë e lidhur direkt me konsumim e proteinave). Ata janë thelbësorë pasi trupi nuk mund ti prodhojë ata nga komponimet e tjera dhe janë dalluar për efektet e tyre anti-katabolike (parandalimin e djegies së muskujve) dhe anabolike (ndërtimin e muskujve) .Gjithashtu, BCAA rrit përmbajtjen e azotit, sintezën e proteinave, rikuperimin e indeve muskulore.

  4.000L5.500L

  ON BCAA 5000 Powder

  4.000L5.500L
 • ON Gold Standard 100% Whey

  Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

  2.500L
 • Scitec – Beta Alanine Caps

  Kapsula Beta-Alanine

  Forcues karnozine

  Beta-alaninë është një amino acid jo-esenciale që përdoret nga qelizat e muskujve për të sintetizuar karnozinën. Karnozina gjendet në përqëndrime të larta në muskujt skeletik dhe preferohet të vendoset në fibrat më të forta muskulore të tipit II. Forcimi i karnozinës në muskujt përmes shtojcave të beta-alaninës po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e bodibillderave dhe atletëve të njohur.

  Kjo formulë ju lejon që të mos fitoni peshë ose të fryheni në mënyrë të panevojshme, nuk ka stimulantë dhe, sigurisht nuk përfshin substanca të ndaluara.

  1.500L
 • Scitec – Essential Amino Matrix

  Matricë Amino Acidesh Esenciale

  Kompleks amino acidesh esenciale në formë të lirë

  Kjo formulë siguron 9 aminoacidet esenciale që trupi nuk mund ti sintetizojë. Këto janë: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofani dhe valina. Aminoacidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA) janë ndër ato thelbësoret dhe përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Leucina është aminoacidi që gjendet në sasinë më të madhe në këtë produkt pasi është një nga aminoacidet më të rëndësishme. Konsumi i një dozë të aminoacideve esenciale menjëherë para trajnimit me pesha është fantastike, pasi me rritjen e rrjedhjes së gjakut rritet furnizimi i aminoacideve në muskuj.

  3.000L

Kategoritë