1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • SC Mega Arginine 120 Caps 3.000L

  Mega Argininë

  Kapsula me dozë të lartë të argininës

  L-arginina është një amino acid veçanërisht i domosdoshëm, pra në rrethana normale trupi i njeriut mund ta sintetizojë atë për të kënaqur nevojat e tij. Në rastin e ushqyerjes së keqe ose stërvitjes së fortë fizike, shtegu biosintetik nuk mund të prodhojë sasi të mjaftueshme të argininës, prandaj, një pjesë duhet të plotësohet me dietë ose suplemente.

  Meqë është i vetmi prekursor i oksidit nitrik (JO) dhe një pararendës i rëndësishëm i kreatinës, është e zakonshme që atletët dhe bodibillderat të marrin argininën si një suplement dhe mënyra më e lehtë për ta plotësuar kërkesën në rritje për argininë është që të marrin kapsula me doza të larta.

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë