1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • Scitec – Intra Edge 4.500L

  INTRA EDGE bazohet në Cluster Dextrin® me karboksidrate ciklike të dekstrinit shumë të degëzuar, e cila është një lloj i ri dekstrine që prodhohet nga amilopektini.

  Cluster Dextrin® është shumë e tretëshme në ujë dhe formula është shumë e qëndrueshme gjatë ruajtjes. Cluster Dextrin® kontribuon shumë pak në presionin osmotik që do të thotë se ajo absorbohet shumë shpejt pa probleme nga intestini.

  INTRA EDGE gjithashtu siguron sasi të mjaftueshme të aminoacideve të rëndësishme BCAA dhe shumë elementë të tjerë vitalë të rritjes së vëllimit të qelizave të muskujve. Rritja e përgjithshme në hidratim (pjesërisht për shkak të përfshirjes së Glicerol Monostearate) dhe në statusin e vëllimit të qelizave shkakton pompime të jashtëzakonshme të gjakut dhe vepron si një shkaktar mekanik për sintezën e proteinave të muskujve (rritje) në krye të efektit të trajnimit!

  Raporti i menduar mirë i të gjithë përbërësve ju jep dozën më të mirë për nevojat tuaja individuale!

  S’ka stok

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë