• Scitec – Beta Alanine Caps

    Kapsula Beta-Alanine

    Forcues karnozine

    Beta-alaninë është një amino acid jo-esenciale që përdoret nga qelizat e muskujve për të sintetizuar karnozinën. Karnozina gjendet në përqëndrime të larta në muskujt skeletik dhe preferohet të vendoset në fibrat më të forta muskulore të tipit II. Forcimi i karnozinës në muskujt përmes shtojcave të beta-alaninës po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e bodibillderave dhe atletëve të njohur.

    Kjo formulë ju lejon që të mos fitoni peshë ose të fryheni në mënyrë të panevojshme, nuk ka stimulantë dhe, sigurisht nuk përfshin substanca të ndaluara.

    1.500L

Kategoritë