1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • Scitec – BCAA Complex 2.500L

  Matricë BCAA-je me dominancë në Leucinë!

  Aminoacidet e degëzuara (BCAA) janë një grup i të ashtuquajturave aminoacide esenciale të përbërë nga Leucina, Isoleucina dhe Valina. BCAA-të janë ndër 9 aminoacidet esenciale për njerëzit, sepse trupat tanë nuk mund t’i prodhojnë ato, kështu që burimi i tyre i vetëm është ushqimi ynë i përditshëm ose shtesat ushqimore. Nga ana tjetër, ato përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Produktet Standarde BCAA zakonisht përmbajnë një raport 2: 1: 1 të Leucinës, Isoleucinës dhe Valinës, megjithatë në treg standardi i ri për BCAA është një raport dominues i Leucinës, 8: 1: 1. Me këtë raport ju nuk keni për të rritur dozën totale të produktit për të marrë nivele të larta të leucinës. Megjithatë, formula jonë BCAA KOMPLEKS nuk ndalet vetëm me një raport të ri BCAA-së! Glutamina është një përbërës i lartë për atletët, kështu që ne e përfshimë atë për të rritur nivelin e marrjes së Glutaminës gjithashtu. Për të rritur kompleksitetin e formulës, kemi shtuar edhe aminoacidn L-Alaninë, e cila është e dyta vetëm për leucinën në përqindjen e shfaqjes në proteina dhe është veçanërisht e përqendruar në mish!

  Së fundmi, BCAA KOMPLEKS është një burim i vitaminës B6, i cili kontribuon në:

  • Rregullimie e aktivitetit hormonal
  • Metabolizimin normal që jep energji
  • Reduktimin e lodhjes dhe plogështisë
  • Funksionimin normal të sistemit imunitar dhe sistemit nervor
  • Proteinave normale dhe metabolizimin e glikogjenit
  • Formimi normal i qelizave të kuqe të gjakut

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë