• Superior Whey Core

  SUPERIOR WHEY CORE

  PROTEINË ME MATRIKS TË CILËSISË SË LARTË.

  Ndryshoni muskujt tuaj me proteinë për njërritje të shpejtë! Ju mund ta arrini këtë duke përdorur Superior Whey Core!

  Me ekstra Glutamin dhe BCAA të shtuar për një cilësi dhe përthithje të shpejtë!

  Ëndra e çdo bodybuilderi është që trupi i tij ti përgjigjet ushtrimeve ashtu siç ai e parashikon, por në shumicën e rasteve kjo gjë nuk ndodh! – PSE?

  Sepse shumica e tyre nuk kanë mjaftushëm proteinë dhe aminoacide në trupin dhe dietën e tyre për një rritje të mundshme të masës muskulare.

  PRA PËRGJIGJIA E PYETJES SË MËSIPERME ËSHTË:

  SUPERIOR WHEY CORE!!!

  Çdo porcion i Superior Whey Core ju siguron:

  • Furnizimin e nevojshëm me aminoacide dhe proteina, që nevojiten për të rritur masën muskulare e cila është e uritur.
  • Mban një nivel konstant fuqie të domosdoshëm për kryerjen e ushtrimeve
  • Absorbim i shpejtë, kështu muskujt do të jenë të aftë të marrin furnizimin e nevojshëm direkt pas aktivitetit fizik gjatë periudhës të quajtur ” dritarja anabolike”

  Superior Whey Core është e pasur në vlerën më të lartë të proteinës biologjike në tregun tonë. Bazuar në përbërësit e saj ajo është një nga proteinat më ideale për ndërtimin e muskujve.  Ajo është e lehtë për tu tretur, përthithet shpejt dhe përmbajtja e aminoacideve bën që të sigurojë si energjinë e nevojshme ashtu dhe faktorin ndërtues për muskujt tuaj.

  Çdo porcion prej 30g i Superior Whey Core përmban një matriks proteine unike dhe shkencërisht të zhvilluar për ndërtimin e muskujve. Proçesi i ndarë dhe specifik në kushte tepër të kontrolluara sëbashku me përdorimin e përbërësve bazë më të pastër çojnë në një cilësi perfekte, në proteina  te përdorshme në masën 100% dhe në ingredientë  pa lëndë kontaminuese dhe të dëmshme në të gjitha produktet e Superior 14. Superior Whey Core përmban proteinën e cilësisë më të lartë me përthithje të shpejtë dhe të ngadalësuar, të koncentruar dhe të izoluar si : Whey  Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Hydrolised Whey Peptides për një zevëndësim perfekt të të gjithe aminoacideve.

  Muskujt kanë nevojë për aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA) dhe Glutamin kryesisht për zhvillim dhe rigjenerim.  Proteina Superior Whey Core furnizon në proporcion ideal këta përbërës esencial dhe në cilësinë më të lartë të mundëshme për ushqimin dhe rritje të muskujve tuaj.

  Shtimi i Glutaminës në formën peptide është burimi më i mirë i saj. Ajo rrit rigjenerimin e indit muskulor më shpejt se Glutamina e thjeshtë dhe nëpërmjet molekulës kimike më të qëndrueshme siguron një përthithje më të shpejtë.

  Duke e konsumuar pas stërvitjes ajo ndihmon për të rimbushur depot e harxhuara të aminoacideve duke çuar në një rigjenerim më të shpejtë.

  Superior Whey Core mund të konsumohet para dhe/ose pas trajnimit për të mbështetur sintezën e proteinave në muskuj. Natyra e rinovuar e proteinës Superior Whey Core e bën atë më të lehtë për tu përzier dhe tretur me shpejtësi në ujë. Ajo është e formuluar në një proçes me trajtim me temperaturë të ulët, gjë që siguron një nga format me cilësi më të lartë të proteins Whey.

  Vëmendje për adhuruesit e çokollates: Përzierja e Superior Whey Core siguron një shije çokollate kremoze dhe të lehtë. Ju nuk do ti rezistoni tundimit të saj! Mos u merakosni, bëni një përzierje tjetër dhe merreni pa u ndjerë fajtorë!!!!

  PA ASPARTAM!

  2.500L3.900L

  Superior Whey Core

  2.500L3.900L

Kategoritë