1 result

  • Sort by
    ...
  • ON Platinum Hydrowhey (1.6 kg) 11.000L

    Platinum Hydrowhey është proteina më e avancuar e hirrës . Kjo proteinë është bërë tërësisht me hirrë ultra-të pastër e cila kalon në një proces që quhet hydrolyzed për të thyer proteinat më të mëdha në copa të vogla. Hidrolizimi ndihmon në përthithjen e proteinave në sistemin tuaj më shpejtë, kështu që muskujt tuaj mund të fillojnë të shërohen nga trajnimi i rëndë.
    Çdo shërbim i kësaj formule ultra të pastër dhe me përthithje të shpejtë është e shoqëruar me Amino Acidet me zinxhir të degëzuar (BCAAs), 8.8 gram për lugë.

    S’ka stok

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories