1 result

 • Sort by
  ...
 • ON Creatine Powder 3.000L

  Prodhuar nga Kreatina Monohidrate e Shkallës më të Lartë CreaPure!

  • 5g nga 99.9% e kreatinës monohidrate të pastër të markës CreaPure®
  • Pluhur pa shije, pa erë që përzihet lehtë në ujë ose lëng
  • Pa aromë për tu përzijerë me proteina, gainera apo pluhura të tjerë
  • Mikronizuar për të qëndruar pezull në përbërje më gjatë

  Pikat kryesore të pluhurit të kreatinës së mikronizuar:
  • Prodhuar me kreatinë të pastër CreaPure
  • Mikronizuar për të qëndruar pezull në përbërje më gjatë
  • Pa aromë
  • Nuk ka mbushës ose aditivë
  • Një larmi e gjerë të paketimeve në dispozicion
  • Mbështet forcën dhe fuqinë*

  S’ka stok

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories