2 rezultate

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Nutrend Iso Whey Prozero (2250 g) 9.000L

  Izolimi i proteinës së hirrës së shkallës së parë është një nga burimet më të mira të aminoacideve thelbësore, me një përmbajtje të lartë të BCAA-ve natyrale. E ulët në laktozë, pa sheqer dhe pa gluten. Ideale për plotësimin e proteinave për rikuperim cilësor të muskujve, ndërsa gjithashtu shumë i përshtatshëm për një dietë me pak karbohidrate.

  • 84% proteina
  • 100% izolim i proteinës së hirrës (WPI)
  • 21 g proteina për dozë
  • 7 g BCAA për dozë
  • Pasuruar me L-glutaminë
  • Pasuruar me vitaminë B6
  • Përmbajtje të ulët të laktozës
  • Pa gluten
  • Pa sheqer
 • Nutrend Iso Whey Prozero (500 g) 3.500L

  Izolimi i proteinës së hirrës së shkallës së parë është një nga burimet më të mira të aminoacideve thelbësore, me një përmbajtje të lartë të BCAA-ve natyrale. E ulët në laktozë, pa sheqer dhe pa gluten. Ideale për plotësimin e proteinave për rikuperim cilësor të muskujve, ndërsa gjithashtu shumë i përshtatshëm për një dietë me pak karbohidrate.

  • 84% proteina
  • 100% izolim i proteinës së hirrës (WPI)
  • 21 g proteina për dozë
  • 4.7 g BCAA për dozë
  • Pasuruar me L-glutaminë
  • Pasuruar me vitaminë B6
  • Përmbajtje të ulët të laktozës
  • Pa gluten
  • Pa sheqer
Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë