2 results

 • Sort by
  ...
 • NT 100% Whey Protein (1000 g) 4.000L

  Një gjeneratë krejtësisht e re e produktit po vjen me një recetë të përmirësuar dhe një përqindje të shtuar të izolimit të hirrës WPI. Proteina e hirrës vjen nga blegtoria ekologjike me lopë që kullosin lirshëm në livadhe, duke përmbushur çertifikimin GRASS FED. Tretshmëria e shkëlqyer sigurohet nga një përzierje e enzimave tretëse dhe shijet e shijshme do të kënaqin shqisat tuaja. Ky produkt premium me një vlerë të lartë biologjike është perfekt për rinovimin e indeve të muskujve dhe rritjen e muskujve.

  Përshkrimi:

  • Deri në 73% proteina
  • Proteina e hirrës së menjëhershme (WPC, WPI)
  • Përbërësit e përdorur plotësojnë çertifikimin e GRASS FED
  • Deri në 24% WPI
  • Deri në 22 g proteina në një porcion
  • 5 g BCAA në një porcion
  • Përzierje e markës së enzimave tretëse DigeZyme™
  • Pa gluten
  • Pa ngjyrues artificiale
 • NT 100% Whey Protein (400 g) 2.000L

  Një gjeneratë krejtësisht e re e produktit po vjen me një recetë të përmirësuar dhe një përqindje të shtuar të izolimit të hirrës WPI. Proteina e hirrës vjen nga blegtoria ekologjike me lopë që kullosin lirshëm në livadhe, duke përmbushur çertifikimin GRASS FED. Tretshmëria e shkëlqyer sigurohet nga një përzierje e enzimave tretëse dhe shijet e shijshme do të kënaqin shqisat tuaja. Ky produkt premium me një vlerë të lartë biologjike është perfekt për rinovimin e indeve të muskujve dhe rritjen e muskujve.

  Përshkrimi:

  • Deri në 73% proteina
  • Proteina e hirrës së menjëhershme (WPC, WPI)
  • Përbërësit e përdorur plotësojnë çertifikimin e GRASS FED
  • Deri në 24% WPI
  • Deri në 22 g proteina në një porcion
  • 5 g BCAA në një porcion
  • Përzierje e markës së enzimave tretëse DigeZyme™
  • Pa gluten
  • Pa ngjyrues artificiale

  S’ka stok

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories