1 result

  • Sort by
    ...
  • NT Synephrine (60 ml) 2.000L

    Ekstrakt Citrus aurantium me 10 mg sinefrinë për kapsulë. Mbështetje efektive për regjimet dietike, për të stimuluar metabolizimin e yndyrës përmes rritjes së termogjenezës dhe metabolizimit të përshpejtuar bazal.

    • 125 mg Ekstrakt agrume aurantium për kapsulë
    • Kapsula lehtësisht të absorbueshme
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories