1 result

  • Sort by
    ...
  • NT Glutamine (300 g) 3.000L

    L-glutamina është një nga aminoacidet më të bollshme në muskujt skeletorë. Aminoacidet janë blloqet ndërtuese të secilës proteinë dhe një marrje e proteinave cilësore, së bashku me një gamë optimale të aminoacideve, kontribuon në rritjen e muskujve.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories