2 results

 • Sort by
  ...
 • NT Creatine Monohydrate Creapure (500 g) 4.500L

  Kreatinë monohidrate në një formë jashtëzakonisht të pastër, e cila garantohet nga marka Creapure®. Kreatina është një përbërje azotike e cila gjendet kryesisht në muskujt skeletorë të trupit dhe niveli i saj zvogëlohet gjatë aktivitetit fizik intensiv.

  S’ka stok

 • NT ZMA (120 kaps) 3.000L

  Një përzierje e patentuar me një përmbajtje të lartë të magnezit dhe zinkut në formë kelate. E lidhur me transportuesit organikë, forma garanton përdorim të lartë. I kombinuar me vitaminën B6, produkti kontribuon në aktivitetin normal të sistemit nervor, funksionin e muskujve, ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak dhe mbështetjen për metabolizimin e proteinave dhe glikogjenit.

  Përshkrimi:

  Përzierje L-OptiZinc®
  10 mg Zink për kapsulë
  150 mg Magnez për kapsulë
  Minerale në formë kelate
  Vitaminë B6
  Shfrytëzim i lartë

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories