4 rezultate

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
Çmimi: Reset
 • KSM-66 Gold Ashwagandha (60 kapsula) 2.000L

  Një nga bimët më të vlerësuara Ayurvedike!

  Ashwagandha, e njohur edhe si “xhinsengu indian”, është një bimë në kategorinë e shkurreve me gjethe ovale dhe lule të verdha, dhe me një frut të kuq sa madhësia e një rrushi. Ajo e ka origjinën nga rajoni i thatë i Indisë, dhe mund të gjendet gjithashtu në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme. Sot, ajo kultivohet në zona me një klimë të butë, duke përfshirë edhe Amerikën e Veriut.

  S’ka stok

 • My Protein Creatine (250 g) 2.500L

  Një nga format më të hulumtuara të kreatinës në botë – kreatina monohidrat është vërtetuar shkencërisht se rrit performancën fizike,1 duke përmirësuar fuqinë e përgjithshme.

  Benefitet Kryesore:

  • Është vërtetuar se rrit performancën fizike1
  • Rrit fuqinë1
  • Shtesë ushqimore për përdorim të përditshëm
  • Perfekte për të gjitha llojet e aktivitetit fizik
 • My Protein Creatine (500 g) 4.500L

  Një nga format më të hulumtuara të kreatinës në botë – kreatina monohidrat është vërtetuar shkencërisht se rrit performancën fizike,1 duke përmirësuar fuqinë e përgjithshme.

  Benefitet Kryesore:

  • Është vërtetuar se rrit performancën fizike1
  • Rrit fuqinë1
  • Shtesë ushqimore për përdorim të përditshëm
  • Perfekte për të gjitha llojet e aktivitetit fizik
 • NAG Organic Ashwaganda Pluhur (150 g) 1.500L

  Një nga bimët më të vlerësuara Ayurvedike!

  Ashwagandha, e njohur edhe si “xhinsengu indian”, është një bimë në kategorinë e shkurreve me gjethe ovale dhe lule të verdha, dhe me një frut të kuq sa madhësia e një rrushi. Ajo e ka origjinën nga rajoni i thatë i Indisë, dhe mund të gjendet gjithashtu në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme. Sot, ajo kultivohet në zona me një klimë të butë, duke përfshirë edhe Amerikën e Veriut.

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë