1 result

  • Sort by
    ...
  • Mutant Mass Extreme 2500 (5.45 kg) 9.000L

    Mutant Mass Xtreme 2500 është projektuar posaçërisht për ata që marrin peshë me vështirësi dhe kërkojnë të shtojnë peshë në trup. Është bërë me ushqime të plota, elb, tërshërë të mbështjellë, avokado, patate të ëmbël, fara kungulli dhe vaj kokosi. Ky fitues i masës përmban 100% proteinë të pastër të hirrës, aminoacide thelbësore, vitamina dhe minerale. T cilat mund të ndihmojë në ndërtimin e forcës dhe muskujve.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories