1 result

  • Sort by
    ...
  • LV KSM-66 Gold Ashwagandha (60 Kapsula) 2.000L

    Një nga bimët më të vlerësuara Ayurvedike!

    Ashwagandha, e njohur edhe si “xhinsengu indian”, është një bimë në kategorinë e shkurreve me gjethe ovale dhe lule të verdha, dhe me një frut të kuq sa madhësia e një rrushi. Ajo e ka origjinën nga rajoni i thatë i Indisë, dhe mund të gjendet gjithashtu në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme. Sot, ajo kultivohet në zona me një klimë të butë, duke përfshirë edhe Amerikën e Veriut.

    S’ka stok

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories