1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • Flex Xplode – 360 G 3.000L

  Ky produkt i është dedikuar personave që ndjekin një stil jetese aktiv dhe intensiv dhe që vlerësojnë shëndetin e nyjeve.  Falë përzgjedhjes së përbërësve me cilësinë më të lartë, kërkimeve dhe testeve laboratorike, Flex Xplode do të kënaqë edhe personat më kërkuës në rezultate.

  • Një mburojë për nyjet, kërcet dhe ligamentet
  • Rigjenerim i shpejtë pas traumave, lëndimeve dhe ndërhyrjeve kirurgjikale
  • Përmban kolagjen të studiuar nga kërkimet klinike

  S’ka stok

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë