1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • Creatine Xplode Powder 3.500L

  Në vend që të shikoni për një produkt jo cilësor, zgjidhni një suplement që ju siguron benefite reale. Zbuloni CreatineXpolde – formulën e avancuar të përgatitur nga specialistët e kompanisë farmaceutike Olimp Labs të cilët përdorin teknologji moderne prodhimi. Kërkimet në fushën e cilësisë për mungesën e metaleve të rënda në lëndët e para të përdorurua, në përputhje me standartet botërore të prodhimit kanë lejuar që të përfitojmë produkte me cilësi të lartë që kanë jo vetëm efekte reale por dhe përdorim të sigurt. Produkti përdoret nga persona të rritur që performojnë ushtrime fizike me intensitet të lartë

  • Një bashkim i 6 formave të kreatinës me cislësi të lartë
  • Një produkt që karakterizohet nga tretshmëri dhe përthithshmëri të shkëlqyer

  S’ka stok

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë