1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • Chela-Ferr Bio-Complex 1.500L
  • Vitamina B12 merr pjesë në prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut, dhe së bashku me acidin folik ajo luan një rol të rëndësishëm në ndarjen qelizore
  • Vitamina C lehtëson thithjen e hekurit jo-hem
  • Acidi folik kontribuon në rritjen e duhur të indeve të nënës gjatë shtatzënisë dhe merr pjesë në eritropoiezë
  • Përmban 30 tableta
Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë