1 result

 • Sort by
  ...
 • BSN N.O.- Xplode Vaso (420 g) 5.500L

  Stimulues revolucionar para stërvitjes për performancë maksimale. N.O.-Xplode Vaso është stimuluesi përfundimtar para-stërvitor i krijuar nga BSN, i krijuar posaçerisht për t’ju ndihmuar të arrini performancën maksimale dhe të përmirësoni rezultatet tuaja të stërvitjes.

  Benefitet:

  • 8,1 g L-Citrulinë për porcion
  • 3,2 g Beta-Alaninë për porcion
  • 200 Mg kafeinë për porcion
  • Ekstrakt bimor i shtuar
  • Pasuruar me vitaminë C, Niacinë dhe vitaminë B12

  S’ka stok

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories