1 rezultat

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
 • Scitec – Beta Alanine 150 Caps 2.000L

  Beta Alaninë. Forcues karnozine

  BETA ALANINË + L-HISTIDINË

  Beta-alanina është një amino acid jo-esencial i përdorur nga qelizat e muskujve për të sintetizuar karnozinë, një dipeptid formuar nga beta-alanina dhe L-histidina. Në këtë formulë gjenden të dy komponentët. Karnozina gjendet në përqëndrime të larta në muskujt skeletik dhe preferohet të vendoset në fibrat më të forta muskulore të tipit II. Forcimi i karnozinës në muskujt përmes suplementeve po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e bodibuillderave dhe atletëve të njohur.

  Kjo formulë ju lejon të mos fitoni peshë ose të fryheni në mënyrë të panevojshme dhe nuk ka stimulues ose ndonjë përbërës tjetër ose mbushës që parandalon një dozë efektive dhe të individualizuar. Dhe, sigurisht, nuk përfshin substanca të ndaluara

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë