• Argi Power 1500 Mega Caps

    Ndjeje Mega dozën!

    Argi Power 1500 Mega Caps,mega kapsulat përmbajnë 1500 mg L-Argininë me cilësinë më të lartë farmaceutike në një kapsulë. Si vepron L-Arginin HCl dhe për çfarë përdoret? L-arginina është një suplemet ushqimor që merr pjesë në shumë proçese të formimit të lëndëve në organizëm: psh të oksidit nitrik. Për më tepër ajo siguron grupin formamidin që shërben në biosintezën e kreatinës.

    • 1500 mg L-Arginininë HCl e pastër e cilësisë më të lartë farmaceutike
    • Një suplement i vlefshëm me kreatinë me formulë të avancuar
    • Një kapsulë përmban 1500 mg L-Argininë HCI

Main Menu