• Scitec – 100% Peanut Butter

  * 100% KIKIRK

  • PA SHEQER TË SHTUAR, KRIPË APO VAJ PALME!
  • PA OMGJ!

  100% PEANUT BUTTER është bërë nga kikirikë të bardhë, të pastër dhe të shëndetshëm dhe është një burim natyral i proteinave, karbohidrateve dhe yndyrave. Yndyrnat mono dhe poli-saturuara brënda 100% PEANUT BUTTER e bëjnë atë një burim të shkëlqyer për atletët që synojnë mbajtjen e një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar të zemrës. Zëvendësimi i yndyrave të ngopura me yndyra të pangopura në dietë ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Reduktimi i konsumit të natriumit kontribuon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.

  1.000L
 • Scitec – Akullore Proteinike

  Akullore me Proteinë

  Me sheqer dhe karbohidrate të reduktuara

  Akullore e shijshme me proteina hirre të cilësi së lartë!

  Ëmbëlsira e gjeneratës së re të fitnesit sapo ka mbërritur. Tifozët e sportit as nuk guxojnë të mendojnë për akulloren tradicionale si pjesë e planit të tyre ushqimor të rreptë. Por është koha për të ndryshuar zakonet tuaja, PROTEIN ICE CREAM LIGHT nuk është vetëm për cheat day! Këto shije të shijshme ju bëjnë të ndiheni sikur jeni në qiell, duke mbështetur trupin tuaj me një raport të balancuar të karbohidrateve dhe proteinave. Ky produkt përmban 28% proteina cilësisore, të cilat vijnë kryesisht nga proteinat e hirrës, një burim i rëndësishëm i ndërtimit të blloqeve të muskujve. Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe gjithashtu në ruajtjen e eshtrave në kushte normale! *

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

  3.500L
 • Scitec – Gjalp Bajamesh

  100% Gjalp Bajamesh *

  I lëmuar

  * 100% Gjalp Bajamesh

  • PA SHEQER, KRIPË DHE VAJ PALME të shtuar!
  • PA OMGJ!

  Pa Sheqer të Shtuar, kripë dhe vaj palme ! Gjalpi jonë 100% Bajamesh është një burim i natyral i yndyrave të shëndetshme duke përfshirë yndyrërat e pangopura mono dhe poli. Kjo, së bashku me shijen e shkëlqyer, e bëjnë atë një ushqim ideale për atletët që kërkojnë përmirësim e kalorive dhe  yndyrërave. Zëvendësimi i yndyrave të ngopura me yndyra të pangopura në dietë kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Reduktimi i konsumit të natriumit kontribuon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.

  1.300L
 • Scitec – Oat ‘n’ Whey

  Oat ‘n’ Whey

  Me protein hirre të cilësisë së lartë

  Mund ta hani me lugë ose ta pini si pije

  Tërshëra është një mënyrë shumë e dashur e të ushqyerit në shumë njerëz të angazhuar në aktivitete të ndryshme fizike si dhe për ata të cilët nuk merren me sport. Për lehtësinë tuaj, në këtë produkt ne kemi kombinuar tërshërën me një protein hirre të cilësisë së lartë, e cila mund të konsumohet në çdo kohë të ditës për të mbështetur aktivitetetin fizik. Proteina shtesë është protein hirre e pastër . Proteinat e dietës janëburim i azotit dhe aminoacideve esenciale, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj kjo formulë Oat ‘n’ Whey kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe gjithashtu në ruajtjen e eshtrave nën kushte normale *.

  Proteinat e hirrës quhen proteina të plota, sepse ato sigurojnë trupin me të gjitha aminoacidet e domosdoshme, duke përfshirë 9 aminoacidet esenciale (dmth: histidinën, izoleucinën, leucinën, lizinën, metioninën, fenilalaninën, treoninën, triptofanin, valinën) sepse trupi nuk mund t’i sintetizojë ato. Për të përcaktuar efektshmërinë ushqyese të proteinës në dietë, në shumicën e rasteve, vlerësohet se deri në çfarë mase trupi thith dhe mban azotin e proteinës dietike dhe aftësinë e saj për të balancuar humbjet ditore të azotit.

  Shfrytëzimi neto i proteinave (SHNP) është përqindja e azotit të marrë që mbahet në trup dhe vlera biologjike (VB) është përqindja e absorbimit të azotit që ruhet. Vlera biologjike është rezultat i përdorimit neto të proteinës dhe të tretshmërisë. Proteina e hirrës ka një tretje të mirë dhe përbërjen e aminoacideve, kështu që ai ka një vlerë të madhe biologjike krahasuar me burimet e tjera të proteinave dietike si mishi, peshku, vezët ose soja. Ky produkt ofron një aminoacid të shtuar, taurinën.

  * Këto deklarata janë autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA)

  1.500L3.500L

  Scitec – Oat ‘n’ Whey

  1.500L3.500L
 • Scitec – Protein Breakfast

  Mëngjes Proteinik

  Kokoshka tërshëre me protein hirre të cilësisë së lartë

  Pluhur me Kokoshka Tërshëre, Proteinë dhe Ëmbëlsues

  Ne kemi ridizenjuar qullin e tërshërës me aroma të shijshme dhe kemi shtuar një burim proteine shtesë. Njerëzit me një mënyrë jetese aktive duhet të fillojnë ditën e tyre me një mëngjes të pasur dhe kompleks. Proçesi i plotë i tretjes së proteinës së hirrës zgjat jo më shumë se 1.5 orë, kështu që trupi juaj ushqehet në një kohë vërtet të shkurtër, ndërkohë që energjia afatgjatë e lirimit të qëndrueshëm vjen nga qulli me indeks glicemik të ulët.

  Formula jonë BREAKFAST është e pasur me proteina cilësore që kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe gjithashtu ruajtjen e eshtrave në kushte normale! *

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

  1.500L
 • Scitec – Protein Pudding

  Puding Proteinik

  Ëmbëlsirë me kazeinë dhe gjalp qumështi!

  Cili është mendimi i parë që ju vjen ndërmend kur dëgjoni fjalën buding? Kjo ëmbëlsirë e famshme dhe e shijshme ju bën të ndiheni fajtorë edhe pas pickimit të parë. Sidoqoftë, ne besojmë se një ushqim i vërtetë funksional, sikurse PROTEIN PUDDING, duhet të përmbajë më shumë se një përbërës të rëndësishëm, ky produkt është i pasur me proteina. Për të përmirësuar vlerën ushqyese të ëmbëlsirës sportive, ne kemi shtuar dy burime të tjera proteinash me cilësi të lartë (hirrë dhe kazeinë). Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe ruajtjen e eshtrave nën kushte normale * Në këtë formulë nuk ka sheqer të shtuar!

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

  2.500L
 • Scitec – Tërshërë

  Tërshërë

  Për mbajtjen e shëndetshme të niveleve të kolesterolit! *

  • Me përmbajtje të lartë fibrash!
  • Pa Sheqer!
  • Pa Asparatam!
  • Pa OMGJ!
  • Pa Sheqer të shtuar!
  • Pluhur me Miell Tërshëre, Tërshërë dhe Ëmbëlsues!

  * Beta-glukanet kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Efekti i dobishëm merret me marrjen e përditshme të 3 g beta-glukan, krunde tërshëre, elb apo krunde elbi, ose me përzierjen e këtyre elementëve.

  1.000L

Kategoritë