• Fortest

  • Rritës i epshit është menduar për burra mbi 35 vjeç
  • Mbështet  libidon dhe funksionet seksuale (ekstrakt rrënjë MaKa, shafran)
  • Ndihmon për të ruajtur nivelin e duhur të testosteronit në gjak (zink)
  • Ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, zvogëlimin e lodhjes  dhe rregullimin e aktivitetit hormonal (vitamina B6)
  • Nuk përmban substanca të konsideruara si doping
  • Sasia, 120 kapsula

  Fortest

  4.000L
 • Scitec – T-360

  Kompleks Tribulusi me 5-Komponentë. Formula jonë T-360 përmban disa përbërës, duke përfshirë:

  1.  Ekstrakt Tribulus Terrestris
  2.  L-argininë
  3.  Açetil L-Karnitinë Hidrokloride
  4.  L-Karnitinë L-Tartrate
  5. Zink

  Arginina është pararendësi i oksidit nitrik (ON). Formula jonë T-360 përmban gjithashtu L-Karnitinë, AçetiI L-Karnitine si dhe L-Karnitinë L-Tartrate. Zinku kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit, fertilitetit normal, riprodhimit, si dhe sintezës normale të proteinave *. Ky kombinim përbërësish e bën T-360-n shumë popullor, sidomos në mesin e meshkujve dhe në mesin e atyre që stërviten fortë.

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Stanabol-X

  Stanabol – X është një kompleks sinergjik i 25 substrateve të njohura anabolike, Anabolik Stack modulates testosterone dhe hormoneve të tjera anabolike të tilla si insulina, hormoni i rritjes HGH dhe IGF-1 dhe hormonet e tiroideve T3 dhe T4. Në përgjithësi, kombinim sinergjik i substrateve anabolike në Anabolic Stack mbështesin një prodhim më të mirë të muskujve të definuar, djegien e yndyrës dhe rigjenerim më të shpejtë.

  Stanabol-X

  4.500L
 • Testo Punch

  TESTO PUNCH është një matricë ultra e sofistikuar, gjithëpërfshirëse e Testosteronit, Estrogjenit dhe Libidos, me 12 përbërës të fuqishëm të zgjedhur me kujdes! Përveç DAA (Acid D-Aspartik) dhe përbërësve bimorë – përfshirë Maka – ai siguron vitamina dhe minerale të rëndësishme! Maka është përdorur tradicionalisht si afrodiziak, është një rrënjë legjendare që rrit aktivitetin seksual. Testofen® është një ekstrakt i Fenugreek me një minimum prej 50% Fenuside

  Testo Punch

  3.500L
 • Tribulus Testo 2500

  FORMULË EKSTRA POTENTE

   Të jesh një burrë i vërtetë me Tribulus Testo 2500 … Nuk ka asgjë më të fortë!

  Terrestris Tribulus është një bimë e cila përdoret për të rritur forcën muskulare dhe për të përmirësuar aktivitetin fizik në palestër. Kjo lloj bime është përdorur ndër shekuj në Greqinë e lashtë, në Indi dhe në Afrikë për të mbështetur fertilitetin dhe rinimin e trupit.

 • Tribusterone 90

  • Përmban një ekstrakt ujor, të pluhurizuar të një rrënje bimore
  • Burimi i steroideve bimore, alkaloideve dhe flavonoideve
  • Ndihmon për të mbajtur trupin, muskujt dhe nivelet e energjisë në një gjendje të duhur
  • 120 kapsula

   

Main Menu