36 rezultate

 • Renditje sipas
  ...
Close
Shije
Çmimi
Çmimi: Reset
 • 100% Natural Whey Protein Isolate- 600 G 3.500L
  • Izolat  i pastër i proteinës së hirrës
  • 85%-90% proteina në produkt
  • Për rritjen dhe ruajtjen e masës muskulore
  • Sasia 600 gr

  S’ka stok

 • Dymatize Elite 100 % Whey 6.500L

  Vlerat per porcion:

  • PROTEIN               25 g
  • BCAAS                  6.1 g
  • LEUCINE              2.8 g

  Proteina perfekte e hirrës në çdo kohë! Po kërkoni një proteinë hirre me vlera të larta? Pavarësisht nëse kërkoni të mbështesni rritjen e muskujve pas një stërvitje intensive ose thjesht kërkoni të rrisni sasinë ditore proteinike.

  S’ka stok

 • Dymatize Elite 100 % Whey 3.500L

  Vlerat per porcion

  • PROTEIN               25 g
  • BCAAS                  6.1 g
  • LEUCINE              2.8 g

  Proteina perfekte e hirrës në çdo kohë! Po kërkoni një proteinë hirre me vlera të larta? Pavarësisht nëse kërkoni të mbështesni rritjen e muskujve pas një stërvitje intensive ose thjesht kërkoni të rrisni sasinë ditore proteinike.

  S’ka stok

 • Impact Whey Protein 1 kg 3.800L

  Protein hirre premium e cila ofron 18/19/20 g proteina për porcion, për plotësimin e nevojave proteinike e ditore që ju nevojiten nga një burim cilësor. Dhe nga vjen kjo hirrë? Të njëjtat lopë që prodhojnë qumështin dhe djathin tuaj – thjesht të filtruara, të avulluara dhe të thara me spërkatje për të prodhuar ushqime natyrale.

 • Impact Whey Protein 2.5 kg 7.500L

  Protein hirre premium e cila ofron 18/19/20 g proteina për porcion, për plotësimin e nevojave proteinike e ditore që ju nevojiten nga një burim cilësor. Dhe nga vjen kjo hirrë? Të njëjtat lopë që prodhojnë qumështin dhe djathin tuaj – thjesht të filtruara, të avulluara dhe të thara me spërkatje për të prodhuar ushqime natyrale.

 • Impact Whey Protein 5 kg 12.000L

  Protein hirre premium e cila ofron 18/19/20 g proteina për porcion, për plotësimin e nevojave proteinike e ditore që ju nevojiten nga një burim cilësor. Dhe nga vjen kjo hirrë? Të njëjtat lopë që prodhojnë qumështin dhe djathin tuaj – thjesht të filtruara, të avulluara dhe të thara me spërkatje për të prodhuar ushqime natyrale.

  S’ka stok

 • ISO100 HYDROLYZED 10.000L

  SASITË PËR SERVING

  • PROTEINË-25 g
  • BCAA –  5.7 g
  • LEUCINË- 2.7 g

   

  Proteina e Izoluar më e shitur në botë para dhe pas trajnimit! Fitues i çmimeve 2013-2017 (Proteina e Izoluar e Vitit, akorduar nga BodyBuilding.com). Proteina e Izoluar më e shitur në botë (proteina më e shitur në GNC.com dhe VitaminShoppe.com. Dyqanet më të mëdha të suplementeve brënda tregut më të madh të ushqimit sportiv në botë – SHBA // Burimi: Euromonitor International 2015)

  Të gjithë që kërkojnë një fizik të definuar dhe të fuqishëm e dinë për sfidën e mbështetjes së promovimit të sintezës së proteinave muskulore dhe sigurimin e marrjes së duhur të kalorive për qëllimet e trupit tuaj. Kjo kërkon cilësinë më të lartë të produktit, duke siguruar sasinë e duhur të proteinave me sa më pak kalori të tepërta.

  S’ka stok

 • ISO100 HYDROLYZED 5.000L

  SASITË PËR SERVING

  • PROTEINË- 25 g
  • BCAA –  5.7 g
  • LEUCINË- 2.7 g

   

  Proteina e Izoluar më e shitur në botë para dhe pas trajnimit! Fitues i çmimeve 2013-2017 (Proteina e Izoluar e Vitit, akorduar nga BodyBuilding.com). Proteina e Izoluar më e shitur në botë (proteina më e shitur në GNC.com dhe VitaminShoppe.com. Dyqanet më të mëdha të suplementeve brënda tregut më të madh të ushqimit sportiv në botë – SHBA // Burimi: Euromonitor International 2015)

  Të gjithë që kërkojnë një fizik të definuar dhe të fuqishëm e dinë për sfidën e mbështetjes së promovimit të sintezës së proteinave muskulore dhe sigurimin e marrjes së duhur të kalorive për qëllimet e trupit tuaj. Kjo kërkon cilësinë më të lartë të produktit, duke siguruar sasinë e duhur të proteinave me sa më pak kalori të tepërta.

  S’ka stok

 • Micellar Casein 2250 g 8.000L

  CASEIN MICELARE është pasuruar me kompleksin e markës prebiotike-probiotike LactoWise™ (Bacillus coagulans, galaktomannan). Çdo dozë e këtij produkti përmban 34 g proteina, më shumë se 1000 mg kalcium dhe 1.35 miliardë cfu Bacillus coagulans. Marrja e mjaftueshme e proteinave cilësore kontribuon në rritjen e muskujve. Duke përdorur shakerin NUTREND, është shumë e lehtë të përzihet ky produkt.

  • 77% proteina
  • 7000 mg BCAA për racion
  • Aditiv LactoWise™ i përzierjes probiotike dhe prebiotike
  • Pa ngjyrosje artificiale
  • Përmbajtje të lartë të kalciumit natyror

  S’ka stok

 • Micellar Casein 900 g 4.000L

  CASEIN MICELARE është pasuruar me kompleksin e markës prebiotike-probiotike LactoWise™ (Bacillus coagulans, galaktomannan). Çdo dozë e këtij produkti përmban 34 g proteina, më shumë se 1000 mg kalcium dhe 1.35 miliardë cfu Bacillus coagulans. Marrja e mjaftueshme e proteinave cilësore kontribuon në rritjen e muskujve. Duke përdorur shakerin NUTREND, është shumë e lehtë të përzihet ky produkt.

  • 77% proteina
  • 7000 mg BCAA për racion
  • Aditiv LactoWise™ i përzierjes probiotike dhe prebiotike
  • Pa ngjyrosje artificiale
  • Përmbajtje të lartë të kalciumit natyror
 • Muscle Pro 6.000L
  • pa sheqer të shtuar
  • pa laktozë*
  • pa gluten**
  • i fortifikuar me kreatinë
  • pa vaj palme
  • sasia 2.5 kg
 • MuscleTech Nitro-Tech 8.500L

  Proteinë e izoluar e hirrës ultra e pastër dhe e përmisuar me aminoacide dhe kreatinë

  • Proteinë Hirre e izoluar dhe burim kryesor peptidesh
  • Përmirëson rikuperimin, performancën dhe forcën *
  • 30g Proteinë për racion
  •  Shije e këndshme dhe përzierje e lehtë!
 • MuscleTech Nitro-Tech (998 g) 5.000L

  Proteinë e izoluar e hirrës ultra e pastër dhe e përmisuar me aminoacide dhe kreatinë

  • Proteinë Hirre e izoluar dhe burim kryesor peptidesh
  • Përmirëson rikuperimin, performancën dhe forcën *
  • 30g Proteinë për racion
  • Shije e këndshme dhe përzierje e lehtë!
  • 998 g
 • MuscleTech Nitro-Tech 100 % Whey Gold 9.500L

  • 100% e Proteinave të Hirrës të Mikrofiltruar në të Ftohtë
  • 24g Proteina Hirre për Porcion
  • 5,5g BCAA për Porcion
  • Formulë e Studiuar Plotësisht
  • Fituese e Çmimeve mbi Aromën

  Formula Superiore e Peptidit dhe Izolatit të Proteinës së Hirrës*

 • OFERTËLimitedSHITUR
  MuscleTech Nitro-Tech 100 % Whey Gold 4.000L5.000L

  • 100% e Proteinave të Hirrës të Mikrofiltruar në të Ftohtë
  • 24g Proteina Hirre për Porcion
  • 5,5g BCAA për Porcion
  • Formulë e Studiuar Plotësisht
  • Fituese e Çmimeve mbi Aromën

  Formula Superiore e Peptidit dhe Izolatit të Proteinës së Hirrës*

  S’ka stok

 • Nutrend 100% Whey Protein 7.500L

  Një gjeneratë krejtësisht e re e produktit po vjen me një recetë të përmirësuar dhe një përqindje të shtuar të izolimit të hirrës WPI. Proteina e hirrës vjen nga blegtoria ekologjike me lopë që kullosin lirshëm në livadhe, duke përmbushur çertifikimin GRASS FED. Tretshmëria e shkëlqyer sigurohet nga një përzierje e enzimave tretëse dhe shijet e shijshme do të kënaqin shqisat tuaja. Ky produkt premium me një vlerë të lartë biologjike është perfekt për rinovimin e indeve të muskujve dhe rritjen e muskujve

 • ON Gold Standard 100% Whey 4.900L

  Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate

 • ON Gold Standard 100% Whey 9.000L

  Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

 • ON Gold Standard 100% Whey 16.000L

  Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

 • Scitec – 100 % Kompleks Kazeine 8.000L

  Kazeinë miçelare bazuar në kompleksin e kazeinës
  100% proteina kazeine

  100% Kompleks kazeine është një përzierje e proteinave të qumështit me kazeinë mbizotëruese miçelare, ekskluzivisht nga proteinat e qumështit të kazeitit. Kazeina është e pasur me aminoacide thelbësore të degëzuara (BCAA) dhe ka një përmbajtje shumë të lartë (më shumë se serumi) të L-glutaminës, amino acidit më të bollshëm të formës së lirë në gjakun e njeriut.

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – 100% Kompleks Kazeine
  Scitec – 100 % Kompleks Kazeine 4.000L

  Kazeinë miçelare bazuar në kompleksin e kazeinës
  100% proteina kazeine

  100% Kompleks kazeine është një përzierje e proteinave të qumështit me kazeinë mbizotëruese miçelare, ekskluzivisht nga proteinat e qumështit të kazeitit. Kazeina është e pasur me aminoacide thelbësore të degëzuara (BCAA) dhe ka një përmbajtje shumë të lartë (më shumë se serumi) të L-glutaminës, amino acidit më të bollshëm të formës së lirë në gjakun e njeriut.

  S’ka stok

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – 100% Hydrolyzed Whey Protein 3.500L
  • 100% e proteinave nga Hidrolizat e Hirrës
  • 28 g proteina për lugë
  • I përshtatshëm për përdoruesit intolerantë të laktozës

  Proteina e hirrës konsiderohet në përgjithësi si lloji më i mirë i proteinave të ushqyerjes sportive. Whey concentrate dhe isolate përfaqësojnë shkallë të ndryshme të përpunimit dhe cilësisë, por proteina mbetet e paprekur, ndërsa hidrolizmi thyen proteinën e paprekur në pjesë më të vogla, prandaj shpejtësia e tretjes, absorbimit dhe përdorimit është më e larta në të gjitha llojet e proteinave! Ky absorbim ultra i shpejtë e bën proteinën e hirrës të hidrolizuar më të mirë pas trajnimit (ose ndërmjet sesioneve të shumta të përditshme) apo si gjëja e parë në mëngjes.

   

  S’ka stok

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – 100% Hydrolyzed Whey Protein 6.500L

  * 100% e proteinave nga Hidrolizat e Hirrës!

  • 28 g proteina për lugë!
  • I përshtatshëm për përdoruesit intolerantë të laktozës!

  Proteina e hirrës konsiderohet në përgjithësi si lloji më i mirë i proteinave të ushqyerjes sportive. Whey concentrate dhe isolate përfaqësojnë shkallë të ndryshme të përpunimit dhe cilësisë, por proteina mbetet e paprekur, ndërsa hidrolizmi thyen proteinën e paprekur në pjesë më të vogla, prandaj shpejtësia e tretjes, absorbimit dhe përdorimit është më e larta në të gjitha llojet e proteinave! Ky absorbim ultra i shpejtë e bën proteinën e hirrës të hidrolizuar më të mirë pas trajnimit (ose ndërmjet sesioneve të shumta të përditshme) apo si gjëja e parë në mëngjes.

  Ndryshe nga markat e tjera, 100% Hydrolyzed Whey Protein përmban vetëm hidrolizat e hirrës si burim proteinash dhe nuk ka whey concentrate apo isolate!

  100% Hydrolyzed Whey Protein ka një përmbajtje të lartë proteinash dhe kontribuon në ruajtjen dhe rritjen e masës së muskulare dhe gjithashtu në ruajtjen e eshtrave normale!

  Produkti ynë është i përshtatshëm edhe për konsumatorët intolerantë të laktozës.

  S’ka stok

 • -29%LimitedSHITUR
  Scitec – 100% Plant Protein 2.500L

  Protein e Izoluar nga cilësia më e pastër e bizeleve®

  100% Protein nga bizelet

  Proteina e bizeleve është ndër proteinat më të larta nga bimët në lidhje me vlerën ushqyese. Sipas të dhënave shkencore profili kryesor i aminoacideve e bën atë ideale për konsum njerëzor. Shfaqja e aminocideve të veçanta që ndikojnë pozitvisht tek të ushqyerit e bëjnë atë ideale për sportistët . Me përmbajtje të madhe Glutamine, Lisine dhe BCAA-je është e krahasueshme edhe me proteinat e hirrës, ndërsa Arginina në të është e jashtëzakonshme, shumë më e mirë se ajo e hirrës! Përqindja e tretjes e proteinës së bizeleve është shumë e lartë, studimet kanë treguar se shkon rreth 98%. Si një plus, kjo proteinë e ul ndjenjën e urisë shumë si pasojë tretjes së saj të ngadaltë, duke vepruar kështu drejtpërsëdrejt si një faktorët e ngopës.

  Proteina 100% bimore bazohet në një nga materialet më të mira dhe më të pastra të papërpunuara: protein e izoluar e bishtajës Pisane® belge,është nga bizelet e verdha të rritura në vend. Është absolutisht e natyrshme dhe pa  OMGJ (Organizëm i Modifikuar Gjenetikisht) i lirë me një përmbajtje proteinike gati 90%! Nxjerrja bazohet në një proçes unik ujor që nuk përdor tretës organikë ose hekzanë.

  Jo të gjithë mund të tolerojnë proteinat nga burimet zhtazore, veçanërisht nga proteinat e qumështit. Për ta 100% protein bimore ofron një zgjidhje. Sidoqoftë, edhe nëse nuk keni ndonjë problem me proteinat zhtazore, kjo formulë proteine ​​bimore mund të jetë një suplement i mirë. Është shumë e rekomandueshme që të alternoni burimet tuaja proteinike në baza të rregullta (p.sh., një javë hirrë, një javë bizele etj.) Duke qenë e butë dhe e ëmbël, ju mund të bëni me të një pije të shijshme me protein bimore!

  Proteina në këtë produkt kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e eshtrave normale!

  S’ka stok

 • Scitec – 100% Whey Isolate 3.300L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Isolate është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer whey e izoluar dhe e fortifikuar me hidrolizën më të shpejtë thithëse të hirrës. Kjo formulë është më e ulët në karbohidratet se kurrë më parë! Proteinat e “izoluara” në përgjithësi prodhohen për të patur një përqindje më të lartë të proteinave sesa përqendrimet e proteinës whey të thjeshtë, gjë që nënkupton gjithashtu se “izolatet” kanë sheqer më të ulët (përfshirë laktozën) dhe përmbajtje e yndyre! Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve esenciale, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey isolate kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteinat e hirrës nga qumështi janë proteinat më të plota, sepse ato i sigurojnë trupit të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund të sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Isoate ka L-Glutaminë, që është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – 100% Whey Isolate 8.500L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Isolate është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer whey e izoluar dhe e fortifikuar me hidrolizën më të shpejtë thithëse të hirrës. Kjo formulë është më e ulët në karbohidratet se kurrë më parë! Proteinat e “izoluara” në përgjithësi prodhohen për të patur një përqindje më të lartë të proteinave sesa përqendrimet e proteinës whey të thjeshtë, gjë që nënkupton gjithashtu se “izolatet” kanë sheqer më të ulët (përfshirë laktozën) dhe përmbajtje e yndyre! Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve esenciale, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey isolate kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteinat e hirrës nga qumështi janë proteinat më të plota, sepse ato i sigurojnë trupit të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund të sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Isoate ka L-Glutaminë, që është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – 100% Whey Protein 3.800L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey protein është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer ekskluzivisht vetëm nga hirra. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi kërkon i për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj, 100% Whey Protein kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale*. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Protein ka më shumë përbërës të shtuar: një “Amino Acid Matrix” siguron aminoacide shtesë si dhe Taurinë dhe L-Glutaminë. L-glutamina është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

  Gjithashtu 100% Whey Protein pa shije siguron “lëndën e papërpunuara”, proteinë të papërpunuar, e cila është pa asnjë lloj aromatizuesi, ngjyrosësi, ëmbëlsuesi, etj. Gjithashtu, përqendrimi i saj i proteinave është pak më i lartë se ai i versioneve me shije.

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – 100% Whey Protein 7.500L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey protein është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer ekskluzivisht vetëm nga hirra. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi kërkon i për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj, 100% Whey Protein kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale*. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Protein ka më shumë përbërës të shtuar: një “Amino Acid Matrix” siguron aminoacide shtesë si dhe Taurinë dhe L-Glutaminë. L-glutamina është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

  Gjithashtu 100% Whey Protein pa shije siguron “lëndën e papërpunuara”, proteinë të papërpunu