• BSN N.O. Xplode

  275 mg caffeine, 1.8 g Beta-Alanine dhe përqëndrim maksimal. Bëhuni gati të”përplasni pllakat” dhe të ushtroheni fuqishëm. BSN® ka rindezur N.O- XPLODE®, është pre-workouti i parë i kompletuar që u lançua në 2014-n. Tashmë në treg me më shumë energji, përqëndrim dhe shije të mrekullueshme.

  “Peshat nuk e dine se çfarë i pret.”

  Nëse jeni gati për tu ushtruar më gjatë dhe më fuqishëm se më parë, N.O.-XPLODE® do ju ndihmoje ti çoni ushtrimet në nivele të reja.

  4.000L4.500L

  BSN N.O. Xplode

  4.000L4.500L
 • MuscleTech Vapor X5 Next Gen

  Një produkt i MuscleTech. Formula e Gjeneratës së re e Kompletuar 5-në-1!

  • Përzierje për Performancë dhe Energji
  • Përzierje e re e Neurotransmetuesve
  • Asnjë përbërës kryesor nën-dozë

  Vapor X5 Next Gen

  Studiuesit e MuscleTech® rishpikën përsëri kategorinë suplementeve “Pre-Workout”. VaporX5 ™ Next Gen është produkti më i plotë në dispozicion para stërvitjes. Ofron energji të pashembullt, performancë dhe pompime ekstreme të muskujve, një përvojë surreal si dhe ndërtim të muskujve të vërtetuar shkencërisht! Kjo formulë intensive ka gjithçka që ju mund të dëshironi në një produkt “Pre-Workout”  dhe  zero përbërës kryesorë nën-dozë ose mbushës. VaporX5 ™ Next Gen ju jep fuqi dhe forcë pa kompromis për stërvitjet më të mira të jetës tuaj! *

 • ON Gold Standard Pre-Workout

  Bazuar në përbërësit më cilësor,Platinum Pre-Workout nga Optimum Nutrition ju mundëson një stërvitje intensive,çdo serving nga Platinum Pre-Workout para stërvitje do t’ju mundësoje gjithmonë rekorde në rritje në performancat stërvitore.

  3.000L4.000L
 • Scitec – Hot Blood 3.0

  5 KREATINA • L-KARNITINË • AMINO ACIDE • VITAMINA • MAGNEZ CITRULINE MALEATE DHE AAKG • KAFEINË DHE BETA-ALANINË • ME BIOPERINË®

  Kur stërviteni ose jeni të angazhuar në një aktivitet fizik dhe arrini një intensitet të caktuar, trupi dhe gjaku juaj “ngrohen” në mënyrë që të punoni në mënyrë më efikase. Formula jonë komplekse para stërvitore “HOT BLOOD” është projektuar me kujdes për të mbështetur trupin tuaj në aktivitetin fizik, veçanërisht gjatë trajnimit me intensitet të lartë! 5 komponentët, me një matricë multi-kreatinë 4500 miligramë e cila siguron – ndër të tjera – format më të studiuara të kreatinës ndonjëherë! Kreatina është provuar shkencërisht për rritje të performancës në stërvitjet me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale! *

  Shumë nga përbërësit tanë të zgjedhur kontribuojnë në një ose më shumë nga efektet e dobishme fiziologjike të mëposhtme:

  • Funksionimi normal i muskujve
  • Funksionimi normal i sistemit nervor: neurotransmisioni dhe tkurrja e muskujve duke përfshirë edhe muskujt e zemrës
  • Reduktimi i lodhjes dhe plogështisë
  • Metabolizimi normal i energjisë
  • Funksioni normal psikologjik
  • Balancimi i elektroliteve

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – Pow3rd! 2.0

  Kompleks i koncentruar para-stërvitor

  POW3RD! 2.0 është një patentë e sofistikuar për të mbështetur aktivitetin fizik me 10 përbërës aktivë të përzgjedhur me kujdes. Ju nuk do ta dini se çfarë mund të bëj për ju derisa ta provoni. Në këtë formulë ka një përzierje “Dual-Kreatinë” që siguron formën më të studiuar të kreatinës së bashku me citratin e kreatinës.

  AKG, argininë alfa-ketoglutarate është një komponent integral i ciklit Krebs, i cili është një cikël që gjeneron energji në trup. L-arginina është një amino acid esencial i domosdoshëm dhe një prekursor i oksidit nitrik (ON). Konsumi I argininës është i zakonshëm në mesin e atletëve dhe bodibillderave, gjithashtu jemi të sigurt se do tju pëlqejë edhe pjesa tjetër e përbërësve. Acidi folik i formulës sonë komplekse POW3RD! Ka përfitimet e mëposhtme :

  • Ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe plogështisë
  • Kontribuon në sintezën normale të aminoacideve
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar
  • Kontribuon në formimin normal të qelizava të gjakut
  • Kontribuon në metabolizmin normal të homocisteinës
  • Kontribuon në funksionin normal psikologjik
  • Kontribuon në proçesin e ndarjes së qelizave.

  * Këto deklarata janë autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA).

 • Scitec – Super Hero

  SUPERHERO është një produkt i ri pre-workout revulucionar nga SCITEC në linjën e saj professional! Me përbërës të pa-përdorur më parë, duke përfshirë aktive me cilësi të lartë, SUPERHERO është formula më e lartë që duhet të provoni!

  Rrënja e panxharit SABEET ™ është një burim i nitratit për rritjen e oksidit nitrik. E çiftuar me L-Citrulinë të pastër, e cila është një Argininë e shkëlqyer dhe me një booster NO, rezultatet janë spektakolare!

  Kyowa e patentuar Cognizin®, Citikolina e cila është një ndërmjetës thelbësor në sintezën e fosfolipidit të madh të membranave qelizore. Citikolina aktivizon sistemin kolinergik qëndror.

  AstraGin ™ përbëhet nga Astragalus dhe Panaks Notoginseng i ndarë, dhe është sinergjik me ushqyesit e tjerë në SUPERHERO. Glutathione është një antioksidant shumë i rëndësishëm në trupin e njeriut. Vitamina C e shtuar në 200 mg kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes fizike të fortë *.

  Një dozë e madhe e kafeinës me ekstrakte që përmbajnë fitocimikën siguron një stimulim të jashtëzakonshëm dhe përmirësim të fokusit së muskujve të mendjes!

  * Efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 200 mg përveç marrjes së rekomanduar ditore të Vitaminës C.

  4.000L5.000L

  Scitec – Super Hero

  4.000L5.000L

Main Menu