16 results

 • Sort by
  ...
 • MT Cell Tech EU (1.13 kg) 3.000L

  Cell Tech EU përmban një formulë më të avancuar që përfshin një sërë përbërësish të provuar shkencërisht për të rritur performancën atletike. Një suplement sportiv i cili u siguron atletëve përbërësit e fundit që mbështesin rritjen, qëndrueshmërinë dhe rikuperimin e muskujve.

  • Rrit efikasitetin e energjisë
  • Rrit performancën atletike
  • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve
 • MT Cell Tech EU (2.27 kg) 5.000L

  Cell Tech EU përmban një formulë më të avancuar që përfshin një sërë përbërësish të provuar shkencërisht për të rritur performancën atletike. Një suplement sportiv i cili u siguron atletëve përbërësit e fundit që mbështesin rritjen, qëndrueshmërinë dhe rikuperimin e muskujve.

  • Rrit efikasitetin e energjisë
  • Rrit performancën atletike
  • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve
 • MT Cell-Tech 9.900L

  Një produkt MuscleTech. Formula e fortë e kreatinës e krijuar për të ndihmuar në rritjen e masës*

  • 10 g kreatinë për 2 lugë
  • Mbështetur nga kërkimet + ndërtues i muskujve me karbohidrate
  • 200 mg ALA për të mbështetur nivelet e energjisë
  • 5 g matricë amino + BCAA
 • MT Cell-Tech (1360 g) 5.500L

  Një produkt MuscleTech. Formula e fortë e kreatinës e krijuar për të ndihmuar në rritjen e masës*

  • 10 g kreatinë për 2 lugë
  • Mbështetur nga kërkimet + ndërtues i muskujve me karbohidrate
  • 200 mg ALA për të mbështetur nivelet e energjisë
  • 5 g matricë amino + BCAA
 • MT Cell-Tech Elite (591 g) 5.500L

  Cell-Tech® është dëshmuar aq efektive sa i ka rezistuar kohës dhe është bërë objekt legjendash midis atletëve për aftësinë e tij për të grumbulluar masën, madhësinë dhe forcën e muskujve. Tani, formula origjinale, që përcakton kategorinë e performancës së kreatinës, ka vendosur një standard të ri me Cell-Tech® Elite

  • 5 g kreatinë të çertifikuar me HPLC dhe kreatinë HCl
  • 6 g EAA dhe 4 g BCAA për rikuperim të përmirësuar të muskujve
  • Përmban Sensoril® dhe PEAK ATP®
 • MT Platinum 100% Creatine (200 g) 3.500L

  Kreatinë ultra-e pastër e mikronizuar që ndihmon në rritjen e muskujve të definuar! *

  • Pluhur i pastër i kreatinës monohidrate
  • Plotëson depot e kreatinës
  • Kreatina e testuar me HPLC
  • Kosto e ulët për racion
 • MT Platinum 100% Creatine (400 g) 4.900L

  Kreatinë ultra-e pastër e mikronizuar që ndihmon në rritjen e muskujve të definuar! *

  • Pluhur i pastër i kreatinës monohidrate
  • Plotëson depot e kreatinës
  • Kreatina e testuar me HPLC
  • Kosto e ulët për racion
 • Mutant Creakong CX8 (249 g) 3.500L

  MUTANT CREAKONG CX8 MË SHUMË FUQI! MË SHUMË MUSKUJ!

  • Përzierje e shumëzuesit të kreatinës 8 g
  • Zero sheqerna ose mbushës
  • 10 përbërës premium
  • Me teknologjinë CSA™ (amino sinteza e kreatinës)

   

 • MYP Creatine (250 g) 2.500L

  Një nga format më të hulumtuara të kreatinës në botë – kreatina monohidrat është vërtetuar shkencërisht se rrit performancën fizike, duke përmirësuar fuqinë e përgjithshme.

  Benefitet Kryesore:

  • Është vërtetuar se rrit performancën fizike
  • Rrit fuqinë
  • Shtesë ushqimore për përdorim të përditshëm
  • Perfekte për të gjitha llojet e aktivitetit fizik

  S’ka stok

 • MYP Creatine (500 g) 4.500L

  Një nga format më të hulumtuara të kreatinës në botë – kreatina monohidrat është vërtetuar shkencërisht se rrit performancën fizike, duke përmirësuar fuqinë e përgjithshme.

  Benefitet Kryesore:

  • Është vërtetuar se rrit performancën fizike
  • Rrit fuqinë
  • Shtesë ushqimore për përdorim të përditshëm
  • Perfekte për të gjitha llojet e aktivitetit fizik

  S’ka stok

 • NT Creaport (600 g) 3.000L

  Një produkt i klasit të parë të kreatinës që përmban tre forma të ndryshme të kreatinës të plotësuar me një dozë optimale të karbohidrateve. Përzierja e menjëhershme është krijuar për të përmirësuar rigjenerimin në mënyrë efektive dhe për të plotësuar glikogjenin pas një aktiviteti fizik intensiv.

  • 3000 mg kreatinë të pastër për dozë
  • 1000 mg L-glutamine për dozë
  • 20,5 g karbohidrate në një dozë
  • Me pak sheqer

   

 • NT Creatine Compressed Caps (120 kaps) 2.500L

  Një dozë e veçantë e kreatinës monohidrate e mbyllur në kapsula të veçanta celuloze për të siguruar përdorimin maksimal të kreatinës në trup. Këto kapsula janë rezistente ndaj pH të ulët në stomak dhe mundësojnë që kreatina të transportohet në një mjedis më të favorshëm në traktin tretës.

  S’ka stok

 • NT Creatine Monohydrate (300 g) 3.000L

  Kreatina është një substancë që gjendet natyrshëm në organizmin tonë. Është një burim thelbësor energjie për tkurrjen e muskujve. Plotësimi i rregullt i saj rrit performancën e muskujve, veçanërisht gjatë stërvitjeve intensive. Për të rritur efektin e saj, ne rekomandojmë përdoriminë e saj në cikle. Efekti i dobishëm mund të arrihet duke marrë të paktën 3 g kreatinë për dozë ditore.

  Produkti ka për qellim:

  • Rritjen e forcës
  • Rritjen e performancës në stërvitjet me intensitet të lartë
 • NT Creatine Monohydrate Creapure (500 g) 4.500L

  Kreatinë monohidrate në një formë jashtëzakonisht të pastër, e cila garantohet nga marka Creapure®. Kreatina është një përbërje azotike e cila gjendet kryesisht në muskujt skeletorë të trupit dhe niveli i saj zvogëlohet gjatë aktivitetit fizik intensiv.

 • NT Kre-Alkalyn (120 kaps) 3.000L

  KRE-ALKALYN® është një formë e patentuar e kreatinës e projektuar nga një teknologji specifike që shquhet për stabilitetin e saj të madhe në traktin tretës dhe përthithjen e mirë në trup. Në përgjithësi, kreatina është një substancë relativisht e paqëndrueshme dhe nuk duhet të jetë e pranishme në një mjedis të lëngshëm ose me pH të ulët për një kohë më të gjatë.

 • ON Creatine Powder 3.000L

  Prodhuar nga Kreatina Monohidrate e Shkallës më të Lartë CreaPure!

  • 5g nga 99.9% e kreatinës monohidrate të pastër të markës CreaPure®
  • Pluhur pa shije, pa erë që përzihet lehtë në ujë ose lëng
  • Pa aromë për tu përzijerë me proteina, gainera apo pluhura të tjerë
  • Mikronizuar për të qëndruar pezull në përbërje më gjatë

  Pikat kryesore të pluhurit të kreatinës së mikronizuar:
  • Prodhuar me kreatinë të pastër CreaPure
  • Mikronizuar për të qëndruar pezull në përbërje më gjatë
  • Pa aromë
  • Nuk ka mbushës ose aditivë
  • Një larmi e gjerë të paketimeve në dispozicion
  • Mbështet forcën dhe fuqinë*

  S’ka stok

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories