• 100% Creatine Monohydrate ( 300 gr)

  Creatine Monohydrate është përbërje natyrale që gjendet në trupin e njeriut dhe që përfitohet nëpërmjet një diete të pasur me mish dhe peshk.

  Kreatina monohydrate nëpërmjet përthithjes së shpejtë dhe të lartë çon në rritjen e forcës muskulare, fuqinë dhe madhësinë e muskujve gjatë aktiviteteve me intensitet të lartë. Gjatë ushtrimeve të shkurtra dhe të shpejta pra me intensitet të lartë trupi i njeriut shndërron adenozinë trifosfatin (ATP )në denozinë difosfat (ADP) + fosfat për energji. Kreatina ndihmon trupin të kthejë ADP-n në ATP duke rritur sasinë e ATP-s për energji, duke rritur qëndresën dhe forcën afatshkurtër. Kreatina mund të depozitohet në qelizë për përdorim të mëvonshëm duke krijuar “depot e kreatinës” që shumë persona e dëshirojnë. Ajo sintetizohet në mëlçi dhe depozitohet në muskujt madhor, duke përfshirë inditet muskuline kardiake dhe skeletore.

  2.000L
 • Krealka Max

  Krealka MAX – Kompleks për masën muskulare, Rritës i forcës dhe Energjisë!

  Teknologjia e krealka Max vendos 4 gram kreatin dhe një matriks të avancuar për rritjen e volumit të qelizës në vetëm 4 kapsula duke lënë jashtë efektet anësore. Ajo ka përparësi se nuk shkakton mbushje, fryrje dhe diskomfort në stomak dhe porcioni i saj i vogël është 10 herë më i përthithshme se kreatina.

  Përbërja e Krealka Max shkon edhe një hap më tej duke çuar përzierje bimore në qelizën muskulore duke i bërë ato të fitojnë forcë, të rikuperohen shpejt në kohë, të kenë qëndrueshmëri të lartë duke çuar në fryrje të shtuar të muskujve, duke e bërë atë më efikase sidomos gjatë dietave. Falë përqëndrimit të saj Krealka Max ndihmon muskulin tuaj të arrijë një ngopje me kreatin nëpërmjet një doze më të vogël në krahasim me kreatinat e tjera dhe me një rezultat të menjëhershëm. Formula e saj me përthithje të menjëhershme e bën Krealka Max më të fuqishmen e KRE-ALKALINAVE në treg

  2.500L

  Krealka Max

  2.500L
 • ON Creatine 2500 mg

  Kreatina ndodhet natyrshëm në shumë ushqime, veçanërisht tek salmoni, toni dhe viçi. Megjithatë, burimi më i mirë i kreatinës është kreatina monohydrate, sepse ajo përmban më shumë kreatinë për peshën e materialit se çdo burim tjetër.

  Studimet kanë treguar efektivitetin e kreatinë-s.Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se kreatina rrit nivelin e tkurrjeve të muskujve gjatë stërvitjes duke çuar në rritjen e masës muskulare.

  4.000L
 • ON Creatine Powder

  Kreatina ndodhet natyrshëm në shumë ushqime, veçanërisht tek salmoni, toni dhe viçi. Megjithatë, burim më i mirë i kreatinës është kreatina monohydrate, sepse ajo përmban më shumë kreatinë për peshën e materialit se çdo burim tjetër.

  Studime kanë treguar efektivitetin e kreatinë-s. Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se kreatina rrit nivelin e tkurrjeve të muskujve gjatë stërvitjes duke çuar në rritjen e masës muskulare.

  2.400L4.000L

  ON Creatine Powder

  2.400L4.000L
 • Scitec – 100% Creatine Monohydrate

  Kreatina është një acid organik azotik që ndodh në vertebrorët. Përafërsisht 95% e kreatinës në trup gjendet në muskujt skeletik. Ajo ndihmon në furnizimin e energjisë për të gjitha qelizat, kryesisht muskujt, duke rritur formimin e Adenosine TriPhosphate (ATP) që vepron si rezervë e energjisë qelizore, për kontraktimet e muskujve.

  100% CREATINE MONOHYDRATE përmban formën më të studiuar të Kreatinës ndonjëherë. Kreatina në një dozë ditore prej 3 g është vërtetuar shkencërisht që rrit performancën e stërvitjes afatshkurtër, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardiot me intervale

  1.000L
 • Scitec – 100% Creatine Monohydrate

  Kreatina është një acid organik azotik që ndodh në vertebrorët. Përafërsisht 95% e kreatinës në trup gjendet në muskujt skeletik. Ajo ndihmon në furnizimin e energjisë për të gjitha qelizat, kryesisht muskujt, duke rritur formimin e Adenosine TriPhosphate (ATP) që vepron si rezervë e energjisë qelizore, për kontraktimet e muskujve.

  100% CREATINE MONOHYDRATE përmban formën më të studiuar të Kreatinës ndonjëherë. Kreatina në një dozë ditore prej 3 g është vërtetuar shkencërisht që rrit performancën e stërvitjes afatshkurtër, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardiot me intervale

  2.000L
 • Scitec – 100% Creatine Monohydrate

  Kreatina është një acid organik azotik që ndodh në vertebrorët. Përafërsisht 95% e kreatinës në trup gjendet në muskujt skeletik. Ajo ndihmon në furnizimin e energjisë për të gjitha qelizat, kryesisht muskujt, duke rritur formimin e Adenosine TriPhosphate (ATP) që vepron si rezervë e energjisë qelizore, për kontraktimet e muskujve.

  100% CREATINE MONOHYDRATE përmban formën më të studiuar të Kreatinës ndonjëherë. Kreatina në një dozë ditore prej 3 g është vërtetuar shkencërisht që rrit performancën e stërvitjes afatshkurtër, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardiot me intervale

  3.000L
 • Scitec – Alkaly-X

  Kre-Alkalyn® është një kreatinë e patentuar. Kjo është një “pH-e skatësuar ™”, në formë të zbutur. Kre-Alkalyn® është një produkt kreatine me një pH mbi 12, sepse sintetizohet duke përdorur një proçes prodhimi të patentuar për të ndryshuar pH-në e saj dhe ka për qëllim ta bëjë atë më të qëndrueshme. Përafërsisht 95% e kreatinës në trup ndodhet në qelizat e muskujve skeletor.

  Këto qeliza mund të ruajnë kreatinë më shumë se ajo që normalisht merrni nga dieta juaj e përditshme dhe sintetizohet nga trupi. Duke plotësuar dietën tuaj me ALKALY-X, muskujt tuaj do të mbajnë më shumë kreatinë. Kreatina në një dozë minimale prej 3 g është provuar shkencërisht për të rritur performancën në stërvitjet afatshkurtra, me intensitet të lartë, si trajnimi me pesha dhe kardio me intervale

  4.000L
 • Scitec – Crea Bomb

  • 6 lloje kreatinash
  • 10 përbërës aktivë
  • Taurinë e shtuar
  • Magnez dhe vitaminë B3

  Dihet se puna në grup ka avantazh dhe diversitet. Mos merrni kot pjesë në debatin se cili lloj i kreatinës është më i miri por merrni shumë lloje! “Bombardojini” qelizat e muskujve tuaj me çdo version të rëndësishëm të Kreatinës me CREA-BOMB.

  4.000L
 • Scitec – Crea Star (270 gr)

  • BIOAVAIBILITET LARTË
  • 13 PËRBËRËS AKTIVË
  • MATRICËCRE / Absorp me CreaPep ™ dhe GlutaZorb ™
  • MAGNEZ DHE VITAMIN B3

  CREA STAR injekton energji në muskujt tuaj me përmbajtjen e saj të madhe të Kreatinës. Kjo formulë siguron format më të njohura dhe më të studiuara të kreatinës monohidrate në forma të ndryshme (p.sh. Kre-Alkalyn®, kreatinë monohidrate), së bashku me përbërës të tjerë kreativë të kreatinës.

  2.500L
 • Scitec – Crea Star (540 gr)

  • BIOAVAIBILITET LARTË
  • 13 PËRBËRËS AKTIVË
  • MATRICËCRE / Absorp me CreaPep ™ dhe GlutaZorb ™
  • MAGNEZ DHE VITAMIN B3

  CREA STAR injekton energji në muskujt tuaj me përmbajtjen e saj të madhe të Kreatinës. Kjo formulë siguron format më të njohura dhe më të studiuara të kreatinës monohidrate në forma të ndryshme (p.sh. Kre-Alkalyn®, kreatinë monohidrate), së bashku me përbërës të tjerë kreativë të kreatinës.

  3.000L4.000L

Kategoritë