5 results

 • Sort by
  ...
 • Biçikletë 28.000L

   

  • Rezistanca: 8 nivele me rezistencë manuale
  • Pesha Maksimale e Përdoruesit e Lejuar (kg): 100 kg
  • Shala mund të rregullohet lart ose poshtë ndërsa timoni është i fiksuar
  • Përmasat e Produktit: 98 x 49 x 123 cm
  • Përmasat e Paketimit: 76 x 25 x 57 cm
  • Pesha Bruto Dhe Pesha Neto: 21.5 kg / 18.5 kg
 • Biçikletë eliptikale 32.000L

   

  • Rezistanca: 8 nivele me rezistencë manuale
  • Pesha Maksimale E Përdoruesit E Lejuar (kg): 100 kg
  • Përmasat e Produktit: 115 x 59 x 148 cm
  • Përmasat e Paketimit: 108 x 32 x 57 cm
  • Pesha Bruto Dhe Pesha Neto: 30.5 kg / 27 kg

   

   

   

 • Biçikletë Spining 25.000L
  • Monitori, vjen me opsionet për të shfaqur shpejtësinë, kohën, distancën, kaloritë dhe rrahjet e zemrës
  • Disku: 6 kg
  • Rezistanca: Rezistenca ndaj fërkimit mund të rregullohet sipas dëshirës
  • Pesha maksimale e përdoruesit e lejuar (kg): 120 kg
  • Gjatësia maksimale e përdoruesit e lejuar: 155-185 cm
  • Shala mund të rregullohet lart ose poshtë
  • Gjithashtu shala mund të rregullohet para ose mbrapa
  • Timoni mund të rregullhet lart ose poshtë
  • Përmasat e Produktit: 109x51x115 Cm
  • Përmasat e Paketimit: 102X24X84 Cm
  • Pesha Bruto Dhe Pesha Neto: 29Kgs / 25Kgs
 • Biçikletë Spining 30.000L
  • Monitori, vjen me opsionet për të shfaqur shpejtësinë, kohën, distancën, kaloritë dhe rrahjet e zemrës
  • Disku: 6 kg
  • Rezistanca: Rezistenca ndaj fërkimit mund të rregullohet sipas dëshirës
  • Pesha maksimale e përdoruesit e lejuar (kg): 100 kg
  • Gjatësia maksimale e përdoruesit e lejuar: 150-185 cm
  • Shala mund të rregullohet lart ose poshtë
  • Gjithashtu shala mund të rregullohet para ose mbrapa
  • Timoni mund të rregullhet lart ose poshtë
  • Përmasat e Produktit: 109 x 47.5 x 118 cm
  • Përmasat e Paketimit: 102 x 25 x 78 cm
  • Pesha Bruto Dhe Pesha Neto: 35 kg / 30 kg
 • Step 30.000L
  • Rezistanca: 8 nivele me rezistencë manuale
  • Pesha Maksimale E Përdoruesit E Lejuar (kg): 100 kg
  • Përmasat e Produktit: 157 x 62 x 115 cm
  • Përmasat e Paketimit: 96.5 x 23.5 x 63 cm
  • Pesha Bruto Dhe Pesha Neto: 27.5 kg / 24.7 kg

   

   

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories