• CLA 2000

  CLA 2000
  Conjugated Linoleic Acid

  CLA ( Conjugated Linoleic Acid ) 500 ml e lehtë për tu marrë,kapsula xhel të bëra në standardet më të larta të mundshme për të siguruar rezultatin më të mirë.

  CLA gjendet kryesisht tek mishi dhe qumështi, ose mund të rrjedhin natyrshëm nga safflowers. CLA-ja e Superior 14 është nxjerrë 100% nga një burim vegan.

  3.500L

  CLA 2000

  3.500L
 • Kafeine

  100 mg kafeinë për kapsulë

  Kafja ka qindra përbërës kimik në të, disa prej të cilave mund të anulojnë efektet pozitive të kafeinës. Megjithatë, me kafeinë të pastër, dozat e dëshiruara mund të merren pa ndonjë pengesë të mundshme. Kapsulat tona të kafeinës lejojnë një përdorim efikas, të saktë dhe me dozë të lartë.

  1.000L

  Kafeine

  1.000L
 • La Carnitina

  LA-Carnitine
  1000 MG L-CARNITINE NË TABLETA

  Dëshironi të digjni dhjamin, ndëkohë që merrni energjinë që ju duhet? L – Carnitine ju ndihmon për të djegur yndyrën dhe njëkohësisht ta përdorni atë si një burim energjie.

  Ajo promovon transportin e duhur të energjisë në të gjithë trupin tuaj. L- carnitine një komponim amino- acidesh,i sintetizuar në mëlçi dhe veshka nga aminoacidet lysine dhe methiaine

  4.000L

  La Carnitina

  4.000L
 • Mega Rasp

  Nëse keni qenë duke kërkuar për një fat burner të fortë që ju ndihmon për të arritur qëllimet tuaja, ju nuk duhet të shikoni më, – e keni para syve! MEGA Rasp do t’ju copëtojë!

  Hulumtuesit e Superior 14 kanë zhvilluar një kombinim të veçantë, i cili nuk është thjesht energjik dhe i përshpejtuar – MEGA RASP me të vërtetë kthen yndyrën e trupit tuaj në energji! Përveç kësaj MEGA RASP bën të sigurt që ju të mbani motivimin tuaj dhe detyrën që ia keni vënë vetes me vendosmëri dhe besim.

  4.500L

  Mega Rasp

  4.500L
 • ON L- Carnitine 500 mg

  Dëshironi të digjni dhjamin, ndëkohë që merrni energjinë që ju duhet? L – Carnitine ju ndihmon për të djegur yndyrën dhe njëkohësisht ta përdorni atë si një burim energjie.

  Ajo promovon transportin e duhur të energjisë në të gjithë trupin tuaj. L- carnitine një komponim amino- acidesh,i sintetizuar në mëlçi dhe veshka nga aminoacidet lysine dhe methiaine.

  4.000L
 • Scitec – ALA

  Acid Alfa Lipoik, Antioksidant

  ALA, Acidi Alfa Lipoik është një antioksidant popullor sepse është i tretshëm në ujë dhe në të njëjtën kohë i tretshëm në yndyrë. Kjo formulë përmban 250 mg për kapsulë.

  1.500L
 • Scitec – Carni-X

  Karni-X
  Doza L-karnitine për 60 ditë
  KARNI-X siguron 500 mg L-karnitinë për kapsulë

  Merrni 1 dozë (1 kapsulë) të Karni-X 60 minuta para aktivitetit fizik. Në ditët që nuk ushtroheni merreni atë me ushqime të pasura me karbohidrate.

  2.100L
 • Scitec – Carnitine 3000

  • E FORTIFIKUAR ME CHOLINË DHE KO-FAKTORË!
  • PA KAFEINË!
  • KONTRIBUON NË METABOLISMIN NORMAL TË LIPIDEVE DHE NË MIRËMBAJTJEN E FUNKSIONIT NORMAL TË MËLÇISË!

  L-CARNITINE 3000 MG siguron 3000 mg L-Karnitinë për dozë në formë të lëngshme. Kolina e shtuar kontribuon në metabolizmin normal të lipideve dhe në ruajtjen e funksionit normal të mëlçisë.

  2.800L
 • Scitec – Liquid Carni-X 100 000

  L-Karnitinë në Mega Dozë

  • 100.000 mg l-karnitinë për shishe
  • 2.500 mg doza të forta
  • Zero yndyrë
  • Përforcuar me vitaminë c
  • 40 doza për shishe

  Lëngu KARNI-X 100 000 siguron 2500 mg L-karnitinë për dozë në formë të lëngshme. Duke qenë një burim i vitaminës C, ajo siguron 225% të vlerës zyrtare të referencës ushqyese. Vitamina C kontribuon në metabolizimin normal të energjisë *.

  * Kjo deklaratë është vërtetuar dhe autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe është autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

  4.000L
 • Scitec – Restyle

  Menaxhoni urinë dhe peshën trupore

  Kur doni të merrni një formë më të mirë, ju duhet të reformoni jetën tuaj: ngrënien tuaj dhe nivelin tuaj të aktivitetit fizik. Kur e bëni këtë, ne sugjerojmë që të merrni dhe formulën tonë ReStyle! Është një kompleks prej 12 përbërësish, stimulus i peshës trupore dhe i menaxhimit të trupit.

  3.500L
 • Scitec – Revex-16

  Kompleks i menaxhimit të peshës trupore

  REVEKS-16 është një kompleks i menaxhimit të peshës trupore. Ai siguron 16 përbërës, duke përfshirë Acidin Hidroksicitrik (HCA) nga Ekstrakti Garcinia Kamboxhia dhe Epigalokatekin galate (EGCG) nga Ekstrakti i Çajit Jeshil duke kontribuar në kontrollin e peshës trupore, yndyrës dhe ndjenjës së urisë.

  REVEKS-16 përmban Krom që kontribuon në metabolizimin normal makronutrient dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. *

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

  4.000L
 • Scitec – Shredex

  SHREDEX është një stimulues, Sinefirine për rënie dhe menaxhimi të peshës së trupit. Ai siguron 16 përbërës, duke përfshirë L-Karnitinë, Acid Hydroksicitrik (HCA) nga ekstrakti i Garcinia kamboxhia dhe Epigalokatekin galate (EGCG) nga Ekstrakti i Çajit të Gjelbër dhe kontribuonë në kontrollin e peshës trupore dhe urisë. SHREDEX përmban Kromin që kontribuon në metabolizmin normal makronutrient dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. *

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

  4.000L

Kategoritë