• 100% Glutaminë

  PLUHUR PËR NDËRTIMIN E MUSKUJVE

  Përmirëson rekuperimin në mënyrë dramatike

  Glutamina është një nga aminoacidet më të bollshme. Ajo përfshihet në sintezen e proteinave dhe luan një rol të rëndësishëm në hidratimin e muskujve. Me benefitet e këtij aminoacidi në trupin tuaj ju do të suportoni funksionin e muskujve. Ajo kontribuon në sintezën e proteinave (rritje muskulare), është anti-proteolitik (parandalon rënien e masës muskulare) si dhe ndikon në rritjen e niveleve të hormonit të rritjes (growth-hormon). Glutamina është shumë e domosdoshme në sportistë ku forca, shpejtësia dhe rezistenca janë esenciale.100% Pure Glutamine është krijuar për: sportet në skuadër, individët që stërviten me pesha të rënda, bodybuilderat dhe sportistë profesionistë.

  3.000L
 • BCAA 2:1:1 Powder

  ESSENTIAL BCAA 2:1:1 PLUHUR

  AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR PËR MBAJTJEN E MASËS MUSKULARE.

  AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR

  Suplementet, që përmbajnë aminoacide me varg të degëzuar kanë për qëllim të plotësojnë harxhimet gjatë stërvitjeve muskulare të sforcuara, sidomos për sportistët.

  4.500L
 • BCAA Micron

  AMINOACIDE ME VARG TE DEGËZUAR 2:1:1

  SUPERIOR 14 BCAA MICRON Kapsulë përbëhet nga tre amonoacidet esenciale L-Leucine, L-Isoleucine dhe L-Valine në raportin 2:1:1 në një përqendrim të lartë, dhe në çdo përdorim ju merrni 4200 mg BCAA të një cilësie të lartë të formuluar në një kapsulë tepër të përshtatshme.

  BCAA ka në përbërje të saj L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine. Këto aminoacide esenciale janë shumë të studiuara dhe të njohura për rolin e tyre të rëndësishëm në metabolizmin e muskulit gjatë stërvitjes, si dhe për sintezën e proteinave të muskujve pas stërvitjes. Trupi juaj i përdor këto aminoacide për tu furnizuar gjatë stërvitjes. BCAA janë grupi i vetëm i amoniacideve që kanë efekt në indin muskular, në rezistencën ndaj lodhjes, rigjenerimin, shpejtësinë, forcën, reduktimin e depozitave të yndyrës, si dhe në mirëqenien e muskulit ne tërësi.

  BCAA-t janë një suplement i rëndësishëm për çdo sportist ose bodybuilder që dëshiron një rritje muskulare rikuperim pas stërvitjes, si dhe të shtojë dieten e tij midis vakteve në mënyrë që të shmangë katabolizmin në muskul që mund të çojë në degradim të indit dhe masës muskulare.

  BCAA Micron ndihmon në rritjen e masës muskulare, rezistencën, djegien e yndyrërave dhe rigjenerimin kështu që është shumë i rëndësishëm për çdo sportist.

  3.500L

  BCAA Micron

  3.500L
 • BSN DNA Creatine

  Creatine DNA™ përmban 5 gram të kreatinës monohidrate të pastër dhe të mikronizuar, që siguron forcë , fuqi dhe një masë muskulare pa lëndë shtesë. Kreatina ndihmon që të furnizojmë muskujt gjatë ushtrimeve intensive. Duke përdorur supplementin Kreatinë Monohidrate ju ndihmoni trupin që të rimbush depot e tij te kreatines. Duke qënë se Creatine DNA™ është pa shije ju mund ta shtoni atë në supplementin post –workout ose në pijen tuaj te preferuar.

  2.000L
 • BSN DNA Glutamine

  L-Glutamine është aminoacidi më me shumicë në trupin tonë dhe luan një rol të rëndësishëm në rekuperimin e muskujve dhe në prodhimin e proteinave te muskulit. Gjatë ushtrimeve intensive, nivelet e L-Glutaminës bien, gjë që çon në zvogëlimin e sintezës së proteinave. Çdo porcion Glutamine i marë përmban 5 gram të L-Glutaminës 100 % të mikronizuar , që ndihmon në rekuperimin pas stërvitjes. Gjithashtu , Glutamine DNA™ është pa shije dhe ju mund ta shtoni atë në proteinën tuaj post-workout ose në pijen tuaj të preferuar.

  3.000L
 • ON Amino 2222

  Amino acidet janë blloqet ndërtuese të proteinave. Vlefshmëria e proteinave është një element esencial në ndërtimin e muskujve, kur përdoren si pjesë e një diete me low-fat dhe gjatë një programi stërvitjeje. Aminoacidet gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në parandalimin e shpërbërjes së proteinave te muskulit, që ndihmon në rindërtimin e indit muskular pas një stërvitjeje intensive. Aminoacidet esenciale janë të pazëvendësueshme për të gjithë sportistët pasi ato nuk prodhohen nga vetë trupi por duhet të merren nëpërmjet dietave ushqimore. Aminoacidet me zinxir të degëzuar (BCAA) janë të domosdoshme pasi ato mbrojnë muskulin nga shpërbërja e proteinave gjatë një stërvitje intensive dhe të fuqishme.

  3.500L5.500L

  ON Amino 2222

  3.500L5.500L
 • ON Amino Energy

  Gjithkush dëshiron një fizik te definuar,por si çdo gjë me vlerë vetëm dëshira për ta patur atë nuk është e mjaftueshme. Ju duhet të angazhoheni për një dietë dhe trajnim rigoroz,program që do sprovojë forcën tuaj mendore si dhe atë fizike. Për t’ju ndihmuar në plotësimin e këtyre dy kërkesave, Amino Energy kombinon një raport të fuqishëm i cili absorbohet shpejt të aminoacideve me energizers natyrore për t’ju ndihmuar që të arrini nivelin tuaj të ardhshëm. Gjithashtu në të përfshihen dhe BCAA-të për ndërtimin e muskujve dhe arginina për të ndihmuar sitemin Kardio-Vaskular.

  3.500L
 • ON BCAA 1000

  ON BCAA 1000 përmban tre amino acidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA): leucin, izoleucines, dhe valin dhe ko-faktorët vitamink (C dhe B6 e cila është e vetmja vitaminë e lidhur direkt me konsumim e proteinave). Ata janë thelbësorë pasi trupi nuk mund ti prodhojë ata nga komponimet e tjera dhe janë dalluar për efektet e tyre anti-katabolike (parandalimin e djegies së muskujve) dhe anabolike (ndërtimin e muskujve) .Gjithashtu, BCAA rrit përmbajtjen e azotit, sintezën e proteinave, rikuperimin e indeve.

  5.500L

  ON BCAA 1000

  5.500L
 • ON BCAA 1000

  ON BCAA 1000 përmban tre amino acidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA): leucin, izoleucines, dhe valin dhe ko-faktorët vitamink (C dhe B6 e cila është e vetmja vitaminë e lidhur direkt me konsumim e proteinave). Ata janë thelbësorë pasi trupi nuk mund ti prodhojë ata nga komponimet e tjera dhe janë dalluar për efektet e tyre anti-katabolike (parandalimin e djegies së muskujve) dhe anabolike (ndërtimin e muskujve) .Gjithashtu, BCAA rrit përmbajtjen e azotit, sintezën e proteinave, rikuperimin e indeve.

  3.800L

  ON BCAA 1000

  3.800L
 • ON BCAA 5000 Powder

  ON BCAA 5000 Powder përmban tre amino acidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA): leucin, izoleucines, dhe valin dhe ko-faktorët vitamink (C dhe B6 e cila është e vetmja vitaminë e lidhur direkt me konsumim e proteinave). Ata janë thelbësorë pasi trupi nuk mund ti prodhojë ata nga komponimet e tjera dhe janë dalluar për efektet e tyre anti-katabolike (parandalimin e djegies së muskujve) dhe anabolike (ndërtimin e muskujve) .Gjithashtu, BCAA rrit përmbajtjen e azotit, sintezën e proteinave, rikuperimin e indeve muskulore.

  4.000L5.500L

  ON BCAA 5000 Powder

  4.000L5.500L
 • ON Glutamine 1000 mg

  Përmirëson rekuperimin në mënyrë dramatike

  Glutamina është një nga aminoacidet më të bollshme. Ajo përfshihet në sintezen e proteinave dhe luan një rol të rëndësishëm në hidratimin e muskujve. Me benefitet e këtij aminoacidi në trupin tuaj ju do të suportoni funksionin e muskujve. Ajo kontribuon në sintezën e proteinave (rritje muskulare), është anti-proteolitik (parandalon rënien e masës muskulare) si dhe ndikon në rritjen e niveleve të hormonit të rritjes (growth-hormon). Glutamina është shumë e domosdoshme në sportistë ku forca, shpejtësia dhe rezistenca janë esenciale.100% Pure Glutamine është krijuar për: sportet në skuadër, individët që stërviten me pesha të rënda, bodybuilderat dhe sportistë profesionistë.

  3.000L
 • Scitec – 100% L-Glutamine

  Glutamina është aminoacidi më i bollshëm në gjakun e njeriut. Glutamina mund të bëhet e domosdoshme në situata të caktuara, duke përfshirë trajnimin intensiv fizik, kur trupi nuk mund t’i plotësojë nevojat e tij duke sintetizuar glutaminën. Ky aminoacid i kushtëzuar esencial mund të sigurohet nga marrja e proteinave dietike, duke përfshirë edhe shtesat ushqimore.

  3.200L

Kategoritë