• Doreza Palestre per Crossfit 1.000L

  Doreza palestre per aktivitete fizike ne palester

 • Kolagjen Lëng 3.000L

  Gjended Tek Ligamentet, Lëkura,Flokët Dhe Thonjtë!

  E Fortifikuar Me Vitamin B6!

  40 Doza Për Shishe!

  Kolagjeni është një grup i proteinave të natyrshme që gjenden tek kafshët, veçanërisht tek mishi dhe indet lidhëse të vertebrorëve. Është një proteinë e fortë, fibroze, e cila përbën një faktorë të rëndësishëm të indeve lidhëse të pranishme tek kockat, kërcet, tendinat, ligamentet, lëkura, thonjtë dhe flokët. Formula jonë e hidrolizuar në formë të lëngshme siguron kolagjen me shpejtësi përthithëse të lartë. Vitamina B6 gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në metabolizimin normal të energjisë, proteinave dhe glikogjenit *.

  * Kjo deklaratë është vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • OFERTËLimitedSHITUR
  MuscleTech Nitro-Tech 100 % Whey Gold 4.000L5.000L

  • 100% e Proteinave të Hirrës të Mikrofiltruar në të Ftohtë
  • 24g Proteina Hirre për Porcion
  • 5,5g BCAA për Porcion
  • Formulë e Studiuar Plotësisht
  • Fituese e Çmimeve mbi Aromën

  Formula Superiore e Peptidit dhe Izolatit të Proteinës së Hirrës*

 • ON Gold Standard 100% Whey 16.000L

  Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – 100% Kompleks Kazeine
  Scitec – 100 % Kompleks Kazeine 4.000L

  Kazeinë miçelare bazuar në kompleksin e kazeinës
  100% proteina kazeine

  100% Kompleks kazeine është një përzierje e proteinave të qumështit me kazeinë mbizotëruese miçelare, ekskluzivisht nga proteinat e qumështit të kazeitit. Kazeina është e pasur me aminoacide thelbësore të degëzuara (BCAA) dhe ka një përmbajtje shumë të lartë (më shumë se serumi) të L-glutaminës, amino acidit më të bollshëm të formës së lirë në gjakun e njeriut.

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – 100% Hydrolyzed Whey Protein 3.500L
  • 100% e proteinave nga Hidrolizat e Hirrës
  • 28 g proteina për lugë
  • I përshtatshëm për përdoruesit intolerantë të laktozës

  Proteina e hirrës konsiderohet në përgjithësi si lloji më i mirë i proteinave të ushqyerjes sportive. Whey concentrate dhe isolate përfaqësojnë shkallë të ndryshme të përpunimit dhe cilësisë, por proteina mbetet e paprekur, ndërsa hidrolizmi thyen proteinën e paprekur në pjesë më të vogla, prandaj shpejtësia e tretjes, absorbimit dhe përdorimit është më e larta në të gjitha llojet e proteinave! Ky absorbim ultra i shpejtë e bën proteinën e hirrës të hidrolizuar më të mirë pas trajnimit (ose ndërmjet sesioneve të shumta të përditshme) apo si gjëja e parë në mëngjes.

   

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – 100% Hydrolyzed Whey Protein 6.500L

  * 100% e proteinave nga Hidrolizat e Hirrës!

  • 28 g proteina për lugë!
  • I përshtatshëm për përdoruesit intolerantë të laktozës!

  Proteina e hirrës konsiderohet në përgjithësi si lloji më i mirë i proteinave të ushqyerjes sportive. Whey concentrate dhe isolate përfaqësojnë shkallë të ndryshme të përpunimit dhe cilësisë, por proteina mbetet e paprekur, ndërsa hidrolizmi thyen proteinën e paprekur në pjesë më të vogla, prandaj shpejtësia e tretjes, absorbimit dhe përdorimit është më e larta në të gjitha llojet e proteinave! Ky absorbim ultra i shpejtë e bën proteinën e hirrës të hidrolizuar më të mirë pas trajnimit (ose ndërmjet sesioneve të shumta të përditshme) apo si gjëja e parë në mëngjes.

  Ndryshe nga markat e tjera, 100% Hydrolyzed Whey Protein përmban vetëm hidrolizat e hirrës si burim proteinash dhe nuk ka whey concentrate apo isolate!

  100% Hydrolyzed Whey Protein ka një përmbajtje të lartë proteinash dhe kontribuon në ruajtjen dhe rritjen e masës së muskulare dhe gjithashtu në ruajtjen e eshtrave normale!

  Produkti ynë është i përshtatshëm edhe për konsumatorët intolerantë të laktozës.

 • -29%LimitedSHITUR
  Scitec – 100% Plant Protein 2.500L

  Protein e Izoluar nga cilësia më e pastër e bizeleve®

  100% Protein nga bizelet

  Proteina e bizeleve është ndër proteinat më të larta nga bimët në lidhje me vlerën ushqyese. Sipas të dhënave shkencore profili kryesor i aminoacideve e bën atë ideale për konsum njerëzor. Shfaqja e aminocideve të veçanta që ndikojnë pozitvisht tek të ushqyerit e bëjnë atë ideale për sportistët . Me përmbajtje të madhe Glutamine, Lisine dhe BCAA-je është e krahasueshme edhe me proteinat e hirrës, ndërsa Arginina në të është e jashtëzakonshme, shumë më e mirë se ajo e hirrës! Përqindja e tretjes e proteinës së bizeleve është shumë e lartë, studimet kanë treguar se shkon rreth 98%. Si një plus, kjo proteinë e ul ndjenjën e urisë shumë si pasojë tretjes së saj të ngadaltë, duke vepruar kështu drejtpërsëdrejt si një faktorët e ngopës.

  Proteina 100% bimore bazohet në një nga materialet më të mira dhe më të pastra të papërpunuara: protein e izoluar e bishtajës Pisane® belge,është nga bizelet e verdha të rritura në vend. Është absolutisht e natyrshme dhe pa  OMGJ (Organizëm i Modifikuar Gjenetikisht) i lirë me një përmbajtje proteinike gati 90%! Nxjerrja bazohet në një proçes unik ujor që nuk përdor tretës organikë ose hekzanë.

  Jo të gjithë mund të tolerojnë proteinat nga burimet zhtazore, veçanërisht nga proteinat e qumështit. Për ta 100% protein bimore ofron një zgjidhje. Sidoqoftë, edhe nëse nuk keni ndonjë problem me proteinat zhtazore, kjo formulë proteine ​​bimore mund të jetë një suplement i mirë. Është shumë e rekomandueshme që të alternoni burimet tuaja proteinike në baza të rregullta (p.sh., një javë hirrë, një javë bizele etj.) Duke qenë e butë dhe e ëmbël, ju mund të bëni me të një pije të shijshme me protein bimore!

  Proteina në këtë produkt kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e eshtrave normale!

 • Scitec – 100% Whey Isolate 3.300L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Isolate është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer whey e izoluar dhe e fortifikuar me hidrolizën më të shpejtë thithëse të hirrës. Kjo formulë është më e ulët në karbohidratet se kurrë më parë! Proteinat e “izoluara” në përgjithësi prodhohen për të patur një përqindje më të lartë të proteinave sesa përqendrimet e proteinës whey të thjeshtë, gjë që nënkupton gjithashtu se “izolatet” kanë sheqer më të ulët (përfshirë laktozën) dhe përmbajtje e yndyre! Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve esenciale, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey isolate kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteinat e hirrës nga qumështi janë proteinat më të plota, sepse ato i sigurojnë trupit të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund të sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Isoate ka L-Glutaminë, që është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – 100% Whey Isolate 8.500L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Isolate është një proteinë e cilësisë së shkëlqyer whey e izoluar dhe e fortifikuar me hidrolizën më të shpejtë thithëse të hirrës. Kjo formulë është më e ulët në karbohidratet se kurrë më parë! Proteinat e “izoluara” në përgjithësi prodhohen për të patur një përqindje më të lartë të proteinave sesa përqendrimet e proteinës whey të thjeshtë, gjë që nënkupton gjithashtu se “izolatet” kanë sheqer më të ulët (përfshirë laktozën) dhe përmbajtje e yndyre! Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve esenciale, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey isolate kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteinat e hirrës nga qumështi janë proteinat më të plota, sepse ato i sigurojnë trupit të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund të sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Isoate ka L-Glutaminë, që është aminoacidi më i lirë në gjakun e njeriut.

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – 100% Whey Protein Professional 2.000L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Protein Professional është një protein cilësisë të shkëlqyer e hirrës me whey concentrate dhe whey isoalate. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey Protein Professional kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Protein Professional ka më shumë komponentë të shtur: një “Matricë Amino Acidesh” që siguron aminoacide shtesë popullore, dmth L-Leucine, L-Glutamine dhe Taurinë. Gjithashtu, përzierja enzimave të tretjes Papain dhe Bromelain është përfshirë në formulën tonë!

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE). 

 • Scitec – 100% Whey Protein Professional 3.500L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Protein Professional është një protein cilësisë të shkëlqyer e hirrës me whey concentrate dhe whey isoalate. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey Protein Professional kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Protein Professional ka më shumë komponentë të shtur: një “Matricë Amino Acidesh” që siguron aminoacide shtesë popullore, dmth L-Leucine, L-Glutamine dhe Taurinë. Gjithashtu, përzierja enzimave të tretjes Papain dhe Bromelain është përfshirë në formulën tonë!

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE). 

 • Scitec – 100% Whey Protein Professional 7.500L

  * 100% PROTEIN WHEY

  100% Whey Protein Professional është një protein cilësisë të shkëlqyer e hirrës me whey concentrate dhe whey isoalate. Proteinat janë burimi i azotit dhe aminoacideve të domosdoshme, të cilat trupi i kërkon për rritjen dhe mirëmbajtjen e indeve. Prandaj 100% Whey Protein Professional kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve, si dhe në ruajtjen e kockave normale *. Proteina e hirrës nga qumështi njihet dhe si proteina e plotë, sepse ajo siguron trupin me të gjitha llojet e nevojshme të aminoacideve, duke përfshirë 9 aminoacidet që trupi nuk mund ti sintetizojë dhe duhet të furnizohet nga dieta (dmth Histidine, Isoleucine, Leucine, Lizina, Metionina, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine).

  100% Whey Protein Professional ka më shumë komponentë të shtur: një “Matricë Amino Acidesh” që siguron aminoacide shtesë popullore, dmth L-Leucine, L-Glutamine dhe Taurinë. Gjithashtu, përzierja enzimave të tretjes Papain dhe Bromelain është përfshirë në formulën tonë!

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE). 

 • Scitec – BCAA Xpress 5.000L

  Pije me Leucinë, Izoleucinë dhe Valinë

  Aminoacidet e degëzuara (BCAA) janë një grup i rëndësishëm i aminoacideve esenciale të përbërë nga Leucina, Izoleucina dhe Valina. BCAA-të janë ndër 9 aminoacidet thelbësore për njerëzit, sepse trupi ynë nuk mund t’i prodhojë ato. Burimi i tyre i vetëm është ushqimi ynë i përditshëm ose suplementet ushqimore. Nga ana tjetër, ato përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve. Leucina, Izoleucina dhe Valina janë aminoacide të domosdoshme që sigurohen nga marrja e proteinave dietike të përziera nga burime të ndryshme.

  BCAA-të gjithashtu mund të konsumohen si shtesa ushqimore, sidomos sugjerohet të konsumohen gjatë stërvitjeve intensive ose punës fizike.

  BCAA XPRESS përmban një raport 2: 1: 1 të Leucinë, Izoleucinë dhe Valinë; dhe për shkak se ajo është në një formë pluhur-pije, si një lëng, ajo mund të përthithet më shpejt se një formulë tabletë. Gjithashtu, mund ta shijoni lehtë gjatë një stërvitjeje.

 • Scitec – Crea Bomb 3.500L
  • 6 lloje kreatinash
  • 10 përbërës aktivë
  • Taurinë e shtuar
  • Magnez dhe vitaminë B3

  Dihet se puna në grup ka avantazh dhe diversitet. Mos merrni kot pjesë në debatin se cili lloj i kreatinës është më i miri por merrni shumë lloje! “Bombardojini” qelizat e muskujve tuaj me çdo version të rëndësishëm të Kreatinës me CREA-BOMB.

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – Jumbo 4.000L
  • “6-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH TË NDRYSHME DUKE PËRFSHIRË MIELL TËRSHËRE, PALATINOSE DHE NISESHTE WAXY!
  • MATRICË EKSTRA “JUMBO”!
  • 5 LLOJE E KREATINASH!
  • POSAÇËRISHT PËR ATA QË MEZI MARRIN NË PESHË!

  Është e provuar se njerëzit e mbivlerësojnë konsumin e tyre aktual të lëndës ushqyese kur përpiqen të fitojnë masë muskulare. Me fjalë të tjera, ata hanë më pak se sa mendojnë se kanë nevojë për përparim të qëndrueshëm dhe të rëndësishëm!

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – Jumbo 5.500L
  • “6-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH TË NDRYSHME DUKE PËRFSHIRË MIELL TËRSHËRE, PALATINOSE DHE NISESHTE WAXY!
  • MATRICË EKSTRA “JUMBO”!
  • 5 LLOJE E KREATINASH!
  • POSAÇËRISHT PËR ATA QË MEZI MARRIN NË PESHË!

  Është e provuar se njerëzit e mbivlerësojnë konsumin e tyre aktual të lëndës ushqyese kur përpiqen të fitojnë masë muskulare. Me fjalë të tjera, ata hanë më pak se sa mendojnë se kanë nevojë për përparim të qëndrueshëm dhe të rëndësishëm!

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – Jumbo 9.000L
  • 50 G PROTEIN E CILËSISË SË LARTË PËR LUGË!
  • “6-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH TË NDRYSHME DUKE PËRFSHIRË MIELL TËRSHËRE, PALATINOSE DHE NISESHTE WAXY!
  • MATRICË EKSTRA “JUMBO”!
  • 5 LLOJE E KREATINASH!
  • POSAÇËRISHT PËR ATA QË MEZI MARRIN NË PESHË!

  Është e provuar se njerëzit e mbivlerësojnë konsumin e tyre aktual të lëndës ushqyese kur përpiqen të fitojnë masë muskulare. Me fjalë të tjera, ata hanë më pak se sa mendojnë se kanë nevojë për përparim të qëndrueshëm dhe të rëndësishëm!

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – Jumbo Hardcore 3.300L
  • 50 GRAM “5-PROTEIN” MATRIKS ME PËRTHITHJE NË DISA FAZA!
  • “7-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH E CILA PËRFSHIN MIELL TËRSHËRE, MODCARB ™, DEKSTROZË ME DEGËZIME TË LARTA, PALATINOSE ™ DHE NISESHTE WAKSY
  • 6 LLOJE KREATINASH, DUKE PËRFSHIRË KREATINËN MË TË KONCENTRUAR NË BOTË + CREAPEP ™ PEPTIDES!
  • NO BOOSTER NOP-47 ™ PEPTIDET BIOAKTIVE MË TË ZGJEDHURA !
  • 8 MATRICA TË NDRYSHME PËR TË MBULUAR NEVOJAT E TRUPIT: 10.000 MG

  Proteina legjendare JUMBO për rritje në peshë zgjerohet më tej! Ky ishte një produkt i nivelit profesional, JUMBO do të thoshte “I MADH!”, JUMBO do të thoshte “I FORTË!”, Por versioni më i fundit i JUMBO HARDCORE sjell përmirësime në çdo detaj!

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – Jumbo Hardcore 5.500L
  • 50 GRAM “5-PROTEIN” MATRIKS ME PËRTHITHJE NË DISA FAZA!
  • “7-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH E CILA PËRFSHIN MIELL TËRSHËRE, MODCARB ™, DEKSTROZË ME DEGËZIME TË LARTA, PALATINOSE ™ DHE NISESHTE WAKSY
  • 6 LLOJE KREATINASH, DUKE PËRFSHIRË KREATINËN MË TË KONCENTRUAR NË BOTË + CREAPEP ™ PEPTIDES!
  • NO BOOSTER NOP-47 ™ PEPTIDET BIOAKTIVE MË TË ZGJEDHURA !
  • 8 MATRICA TË NDRYSHME PËR TË MBULUAR NEVOJAT E TRUPIT: 10.000 MG

  Proteina legjendare JUMBO për rritje në peshë zgjerohet më tej! Ky ishte një produkt i nivelit profesional, JUMBO do të thoshte “I MADH!”, JUMBO do të thoshte “I FORTË!”, Por versioni më i fundit i JUMBO HARDCORE sjell përmirësime në çdo detaj!

 • OFERTËLimitedSHITUR
  supplementalbania.com
  Scitec – Jumbo Professional 3.300L
  • 55 G PROTEINË E CILËSISË SË LARTË NË NJË DOZË 162 GRAM!
  • PËRMIRËSIM DHE RRITJE E MATRICËS “JUMBO” (12,244 MG)!
  • “6-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH TË NDRYSHME SI MIELL TËSHËRE, PALATINOSE ™ DHE NISESHTE WAXY!
  • 6 LLOJE E KREATINASH
  • VEÇANËRISHT PËR TRUPAT ATLETIK!

  “JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! “JUMBO origjinale u zhvillua për të ndihmuar trupat me metabolizëm shumë të shpejtë (” hardgainers “të dobët) ose njerëz me kërkesa ekstreme të energjisë për shkak të niveleve të tyre të aktivitetit.

 • Scitec – Jumbo Professional 5.500L
  • 55 G PROTEINË E CILËSISË SË LARTË NË NJË DOZË 162 GRAM!
  • PËRMIRËSIM DHE RRITJE E MATRICËS “JUMBO” (12,244 MG)!
  • “6-KARB” PËRZIERJE KARBOHIDRATESH TË NDRYSHME SI MIELL TËSHËRE, PALATINOSE ™ DHE NISESHTE WAXY!
  • 6 LLOJE E KREATINASH
  • VEÇANËRISHT PËR TRUPAT ATLETIK!

  “JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! “JUMBO origjinale u zhvillua për të ndihmuar trupat me metabolizëm shumë të shpejtë (” hardgainers “të dobët) ose njerëz me kërkesa ekstreme të energjisë për shkak të niveleve të tyre të aktivitetit.

 • OFERTËLimitedSHITUR
  Scitec – Liquid Carni-X 100 000 2.500L

  L-Karnitinë në Mega Dozë

  • 100.000 mg l-karnitinë për shishe
  • 2.500 mg doza të forta
  • Zero yndyrë
  • Përforcuar me vitaminë c
  • 40 doza për shishe

  Lëngu KARNI-X 100 000 siguron 2500 mg L-karnitinë për dozë në formë të lëngshme. Duke qenë një burim i vitaminës C, ajo siguron 225% të vlerës zyrtare të referencës ushqyese. Vitamina C kontribuon në metabolizimin normal të energjisë *.

  * Kjo deklaratë është vërtetuar dhe autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe është autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – Mega Daily One Plus 1.500L

  Mega Daily One Plus është formula jonë e avancuar me shumë vitamina dhe minerale, me 25 përbërës! Ajo përmban një kompleks vitaminash B të lartë dhe vitaminë C, plus minerale esenciale duke përfshirë magnezin, seleniumin dhe zinkun. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe nervor, dhe në reduktimin e lodhjes.

  Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes intensive (efekti pozitiv përfitohet me marrjen ditore prej 200 mg përveç marrjes së përditshme të vitaminës C)! Vitamina B2 kontribuon në ruajtjen e vizionit normal dhe qelizave të kuqe të gjakut. Folatët kontribuojnë në sintezën normale të aminoacideve.

  Mega Daily One Plus ka 240% të dozës së vitaminës D3! Vitamina D kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe të sistemit imunitar dhe në absorbimin / shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit.

  Zinku kontribuon në fertilitetin normal, riprodhimin dhe ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak, si dhe në metabolizmin normal.

  Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor: neurotransmisionin dhe tkurrjen e muskujve duke përfshirë muskujt e zemrës; gjithashtu ndikon në sintezën normale të proteinave dhe për ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve .

  Seleniumi kontribuon në spermatogjenezën normale, në funksionimin normal të tiroideve dhe në mirëmbajtjen e thonjve. *

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – Mega Daily One Plus 2.500L

  Mega Daily One Plus është formula jonë e avancuar me shumë vitamina dhe minerale, me 25 përbërës! Ajo përmban një kompleks vitaminash B të lartë dhe vitaminë C, plus minerale esenciale duke përfshirë magnezin, seleniumin dhe zinkun. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe nervor, dhe në reduktimin e lodhjes.

  Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes intensive (efekti pozitiv përfitohet me marrjen ditore prej 200 mg përveç marrjes së përditshme të vitaminës C)! Vitamina B2 kontribuon në ruajtjen e vizionit normal dhe qelizave të kuqe të gjakut. Folatët kontribuojnë në sintezën normale të aminoacideve.

  Mega Daily One Plus ka 240% të dozës së vitaminës D3! Vitamina D kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe të sistemit imunitar dhe në absorbimin / shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit.

  Zinku kontribuon në fertilitetin normal, riprodhimin dhe ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak, si dhe në metabolizmin normal.

  Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor: neurotransmisionin dhe tkurrjen e muskujve duke përfshirë muskujt e zemrës; gjithashtu ndikon në sintezën normale të proteinave dhe për ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve .

  Seleniumi kontribuon në spermatogjenezën normale, në funksionimin normal të tiroideve dhe në mirëmbajtjen e thonjve. *

  * Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

 • Scitec – Super Hero 4.000L

  SUPERHERO është një produkt i ri pre-workout revulucionar nga SCITEC në linjën e saj professional! Me përbërës të pa-përdorur më parë, duke përfshirë aktive me cilësi të lartë, SUPERHERO është formula më e lartë që duhet të provoni!

  Rrënja e panxharit SABEET ™ është një burim i nitratit për rritjen e oksidit nitrik. E çiftuar me L-Citrulinë të pastër, e cila është një Argininë e shkëlqyer dhe me një booster NO, rezultatet janë spektakolare!

  Kyowa e patentuar Cognizin®, Citikolina e cila është një ndërmjetës thelbësor në sintezën e fosfolipidit të madh të membranave qelizore. Citikolina aktivizon sistemin kolinergik qëndror.

  AstraGin ™ përbëhet nga Astragalus dhe Panaks Notoginseng i ndarë, dhe është sinergjik me ushqyesit e tjerë në SUPERHERO. Glutathione është një antioksidant shumë i rëndësishëm në trupin e njeriut. Vitamina C e shtuar në 200 mg kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes fizike të fortë *.

  Një dozë e madhe e kafeinës me ekstrakte që përmbajnë fitocimikën siguron një stimulim të jashtëzakonshëm dhe përmirësim të fokusit së muskujve të mendjes!

  * Efekti i dobishëm merret me një marrje ditore prej 200 mg përveç marrjes së rekomanduar ditore të Vitaminës C.

Oferta speciale për ju

Close SHPORTA NË SA
Close Lista e dëshirave
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë