Lee Haney – Kampioni i Zotërive

Lee Haney – Kampioni i Zotërive

13 njerëz në botë kanë fituar titullin Mr. Olympia që kur ka filluar ky kompeticion . Është një trofe shumë i vështirë që iu është dhënë  konkurrentëve më të mirë në këtë sport të cilët kanë fituar dhe statusin e…

Çfarë është kreatina monohidrate

Çfarë është kreatina monohidrate

Kreatina Monohydrate është një acid natyral që gjendet kryesisht tek mishi i kuq, veçanërisht tek mishi i lopës dhe peshkut. Megjithatë edhe pse ne mund ta marrim atë nga burimet natyrore të ushqimit, për të parë rritje të performancës ne…

Çfarë është L-Glutamina dhe përfitimet

A i keni menduar ndonjëherë përfitimet e mrekullueshme të L-Glutamines? Fillimisht është përdorur në formën e pluhurit nga sportistët e fitnesit për të ruajtur masën muskulare, pasi L-glutamina është nje amino-acid që merr pjesë në ndërtimin e proteinave. L-glutamina është…

5 arsyet përse duhet të përdorni vaj peshku

5 arsyet përse duhet të përdorni vaj peshku

Zemra juaj është muskuli më i rëndësishem në trupin tuaj Sëmundjet kardio-vaskulare janë një prej shkaqeve kryesore të vdekshmëris në botë. Një diet e shëndetëshme dhe aktiviteti fizik do tju nihmojnë të mos beheni pjesë e këtyre statistikave, po kështu…

Kategoritë