Çfarë është L-Glutamina dhe përfitimet

A i keni menduar ndonjëherë përfitimet e mrekullueshme të L-Glutamines? Fillimisht është përdorur në formën e pluhurit nga sportistët e fitnesit për të ruajtur masën muskulare, pasi L-glutamina është nje amino-acid që merr pjesë në ndërtimin e proteinave. L-glutamina është…

Main Menu